• Zooltjes voor comfort op hoge hakken

  6,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Bent u nog steeds aan het dagdromen over die stiletto's die u aan hebben staan kijken op de weg terug naar huis vanuit werk? Ga terug naar die winkel en neem e mee. We hebben een innovatief, betaalbaar en discreet product om tijdens het dragen van hakken, inclusief de hoge, de pijn te verlagen en het comfort te verhogen. Het beste paar inlegzolen kan elke schoen veranderen in echt comfortabel schoeisel, omdat moderne zolen technologie voetenpijn helemaal laat verdwijnen. 

  De Meest Comfortabele Inleg Zolen voor Hoge Hakken

  2GO is een top-kwaliteit Deens merk, wat zich specialiseert in inleg zolen en schoen verzorgingsproducten en onze Gelly Feet inlegzolen maken deel uit van ons top aanbod. Ze zorgen voor schokabsorptie en leveren superieure demping aan de voorkant van uw voeten. De inlegzolen zijn ontworpen voor hakken, maar kunnen in elke schoen gedragen worden en van een naar de andere schoen gezet worden. Ze zijn uitwasbaar, comfortabel en erg effectief tegen pijn aan de bal van uw voet. Dit is het voorste gedeelte meteen achter de tenen, een van de voet haar meest gevoelige gedeeltes. Gelly Feet inlegzolen kunnen preventief pijn verlichten en aandoeningen in dit gedeelte van de voet. 

  Als onze Super Cushions inlegzolen in uw hakken passen en niet visueel storen, zijn deze zelfs wellicht nog een beter alternatief dan Gelly Feet. Gelly Feet zijn de betere keuze als de pijn zich alleen voordoet in de bal van uw voet. Ze zijn onzichtbaar, zelfs in open hielen. Het zichtbare gedeelte van de zool is transparant. 

  De voet die uit de hiel glijdt is een er veel voorkomend propleem dat dames hebben. Als u dit probleem ook heeft, combineer dan Gelly Feet met "Heel Grip" inserts. 

  Gelly Feet zijn de oplossing die voorgoed pijn verlaagd in de bal van uw voet. Onze vele tevreden klanten staan garant voor het feit dat deze inlegzolen de zachtste en het best dempende product zijn voor hoge hakken. Ze zijn als een kussen voor de hiel. De zachte, ergonomische gevormde materialen, zorgen voor de juiste soort pijnverlichting op de juiste plek. 

  De inlegzolen zijn gemaakt van een siliconen gel; een stevig, maar toch flexibel materiaal waar de voet in kan liggen. De middenvoet is zacht ondersteund, wat de nodige extra stabiliteit levert. De inlegzolen minimaliseren stress en vermoeidheid door de druk van stappen op de voorkant van de voet te verminderen. Ze zullen waarschijnlijk al uw hakschoenen overleven en laten u genieten val al uw nieuwe paar schoenen. Siliconen behoudt permanent zijn vorm. 

  Gelly Feet zijn niet ontworpen voor een specifieke activiteit. U kunt ze dragen wanneer en zolang u zelf wilt en nodig heeft. Ze zijn "one size fits all", discreet en effectief; gegarandeerd om dames met elke schoenmaat van pijn en discomfort te verlichten wanneer ze hun favoriete hakken dragen. 

  Beoordeel