• Volledig Ondersteunende Orthopedische Inlegzool - 3/4

  16,49 €
  Size
  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Deze drie kwart lengte orthopedische inlegzooltjes, kunnen met bijna elke voetenprobleem en conditie helpen, met de uitzondering van de hiel aandoeningen, welke zwaardere supinatie of pronatie (het naar voren of achteren rollen van de voet) nodig hebben. De inlegzolen ondersteunen alle bogen van de voet, de mediale, transversale en laterale boog. 

  Deze inlegzolen kunnen druk absorberen bij de hiel, terwijl ze een dempend effect op de gehele voet garanderen. Ze doen een geweldig werk met het verzachten van alle soorten voetpijn of branderig gevoel. Ze helpen ook met aandoeningen als plantaire faciitis, Achilles tendinitis, hielspoor, platvoet en steen kneuzingen. De inlegzool garandeert u de juiste houding voor de hele voet, niet alleen voor de boog. 

  Inlegzolen voor supinatie

  Deze orthopedische inlegzolen hebben ondersteuning aan de buitenboog om supinatie te voorkomen. Er is geen niet ondersteunde boog over met deze zolen. Het dragen van, zal uw spieren versterken over tijd, omdat ze in de juiste positie worden gezet om het werk te verrichten. Uiteindelijk kunt u stoppen met het gebruik en nog steeds de juiste positie behouden. U kunt ze ook blijven dragen, omdat ze buiten alle voordelen ook comfortabel zitten en er is geen schade in ze langer dragen. 

  Beste inlegzooltjes voor boog ondersteuning

  Deze orthopedische inlegzooltjes zijn met veel moeite handgemaakt om uw hielen te ondersteunen, de longitudinale en transversale bogen ondersteunen en pijn discomfort verlichten met een top laag van echt vegetarisch gebruind leder.  De juiste ondersteuning voor alle bogen op uw voeten elimineert automatische een aantal huidige en toekomstige potentiële problemen. Het juist dempen levert comfort. U zult deze zooltjes waarderen als u een pijnlijk voetprobleem heeft. 

  Ze bieden precies de juiste hoeveelheid ondersteuning, zijn niet te zacht. Veel te zachte zooltjes zullen uw voeten makkelijk moe maken. Iedereen met een incorrecte houding, zal profijt halen uit deze orthopedische zooltjes, behalve als de oorzaak in het lengteverschil van uw benen zit. Als dit het geval is, bekijk dan onze "Hiel Ondersteuning" of "Hiel support plus".

  Deze driekwart lengte versie is ideaal als de ruimte in uw schoenen gelimiteerd is aan de voorkant. Als dat niet is, raden we de complete orthopedische versie van deze zool aan. Deze inlegzolen zullen bijna alle standaard schoenen passen, zijn extreem veelzijdig vanwege de 3/4 lengte en zijn beschikbaar in veel verschillende maten. Pak gemakkelijk degene die bij uw schoenmaat past. 

  Beoordeel