• Spiraal schoenveters

  Spiraal schoenveters: bijzonder makkelijk

  Boi-oi-oi-oing! En hiermee zitten je schoenveters vast (wel zonder geluid)! Spiraal schoenveters vast maken doe je voor je plezier. Het zijn de schoenveters waar je altijd al naar op zoek was, een veilige en makkelijk manier om je schoenen snel vast te maken en meteen spannende avonturen tegemoet te treden. Schoenveters die je niet  vast hoeft te rijgen zagen er nog nooit zo leuk uit, al doen deze je soms wel denken aan ver vervlogen tijden. Onze spiraal schoenveters zijn echter zo uniek dat ze op het schoolplein een gloednieuwe trend kunnen worden. Deze schoenveters bij FeetUnique kopen betekent trouwens dat deze er voor altijd gloednieuw zullen uitzien (zowel wat betreft hun duurzaamheid als het feit dat deze schoenveters altijd heel populair zullen zijn.)

  280+ producten verkocht
  280+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  190+ producten verkocht
  190+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  150+ producten verkocht
  150+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  90+ producten verkocht
  90+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar
  60+ producten verkocht
  60+ verkocht

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Lengte (cm):

  paar paar paar

  Andere categorieën

  Altijd klaar om andere schoenveters te vervangen

  Spiraal schoenveters toveren je schoenen meteen om tot slippers zodat je alle tijd die je ooit verkwist hebt met het strikken van je schoenveters zal betreuren. Haal dus die oude schoenveters uit je schoenen, grinnik even als je ze in de prullenbak gooit en rijg onze spiraal schoenveters door de veterogen van je favoriete schoenen. stop vervolgens je voeten in je schoenen, geef een ruk aan je nieuwe schoenveters en klaar is Kees! Deze schoenveters hebben trouwens een fellere kleur, een betere kwaliteit en een leuker ontwerp dan deze die standaard bij je schoenen geleverd werden. Winnen op alle vlakken dus!

  Geniet van het bijzondere comfort

  Dat je je schoenen in een handomdraai aantrekt met deze schoenveters is je hoogstwaarschijnlijk al duidelijk. Maar ook als je de deur uitloopt ondervind je het buitengewone comfort van deze schoenveters. Onze spiraal schoenveters zijn heel flexibel en elastisch en zorgen ervoor dat je voeten voldoende ruimte hebben om te ademen. En gezien deze schoenveters niet zomaar loskomen (hoe kunnen ze ook?), kom je nooit in vervelende situaties terecht. Ooit al eens meegemaakt dat je tijdens een groepswandeling je schoenen om de haverklap moet strikken en dat de hele groep geconcentreerd toekijkt hoe je dat doet? Dat je hierdoor nog zenuwachtiger wordt, hopeloos in de knoei geraakt met je schoenveters en je de groep voorstelt om zonder jou verder te lopen? Dat bedoelen we nou! Gelukkig loop je met onze spiraal schoenveters nooit meer achterop.

  Schoenveters die nooit loskomen en nooit gaan vervelen

  Eigenlijk hoef je deze schoenveters niet te strikken; met een zachte ruk trek je deze gewoon vast. Eigenlijk betekent dit dus dat ze niet kunnen loskomen, gezien ze nooit vast gestrikt zijn, Snap je? Ben je het zat om als schoenveterstrikker door het leven te gaan? Wil je als schoenveterstrikker op pensioen? Dan kan dat met deze spiraal schoenveters perfect! Deze zitten stevig vast waardoor je schoenen nooit meer van je voeten glijden en de kleur blijft zelfs na jaren stralen zodat je nooit meer een ander paar schoenveters hoeft te kopen bij ons... of toch; als je op zoek bent naar verschillende types schoenveters voor verschillende soorten schoenen en als je een slimme shopper bent die kwaliteit vooropstelt, dan kom je vast en zeker bij ons terug. En in dit geval verwelkomen we jou met open armen.

  Nooit meer door de knieën gaan of zelfs maar iets vooroverbuigen

  Het meest aantrekkelijke aspect van spiraal schoenveters is dat je nooit meer door de knieën hoeft of voorover moet buigen om je schoenveters te strikken en dat komt vooral handig van pas als je niet zo fit bent. Je hoeft nooit meer met je ene hand steun te zoeken terwijl je met je andere hand wanhopig je schoenen probeert aan te raken. Ook vooroverbuigen, door de knieën gaan of andere acrobatiek uithalen is met spiraal schoenveters voorgoed verleden tijd. Verbaast het je dat we onze spiraal schoenveters bestempelen als een godsgeschenk?

  welke kleur je ook kiest, gedraaide schoenveters zijn altijd ‘groen’.

  Al onze spiraal schoenveters (en trouwens ook al onze andere schoenveters) beschikken over het STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificaat. Dit onafhankelijke bedrijf controleert alle textielproducten op hun milieuvriendelijkheid, zodat consumenten zeker zijn dat de producten die ze kopen geen bedreiging vormen voor het milieu. Bij FeetUnique kan je ervan op aan dat je duurzame producten met een levenslange garantie koopt die geen negatieve invloed hebben op het milieu.