• Half zool met transversale boog ondersteuning

  10,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Als u pijn, vermoeidheid of discomfort ervaart aan de voorkant van uw voet, 2GO hebben de ideale inlegzool voor u gemaakt. Discomfort en pijn in deze regionen komt veelal van het niet hebben van het juiste houding. Het toont een probleem met uw transversale boog.

  Inlegzolen voor metatarsalgia

  metatarsalgia is een pijn in de bal van uw voet. Onze half zooltjes hebben een comfortabel kussen om uw pijn te verzachten en de transversale boog te verstevigen. Als de boog ontbreekt, zullen deze zooltjes hem terug brengen. Dit maakt ze de perfecte en makkelijkste oplossing voor pijn in die regionen.

  Dit gedeelte van de voet draagt een groot gedeelte van het gewicht, met name wanneer u uw lichaam naar voren beweegt. Deze zooltjes zijn ideaal voor mensen die geen compromis kunnen veroorloven op comfort. De inlegzooltjes zijn een langetermijnoplossing, omdat de voet ondersteuning zowel de voet verlicht, discomfort veranderd in comfort en helpt met het versterken van de juiste spieren, waardoor problemen weggehaald worden die het veroorzaken.

  Als u al sterke pijnen ervaart, zal het gebrek aan ondersteuning gedurende de tijd vordert de pijn gaan verergeren. De enige uitzondering hierop is als u vermoeidheid ervaart van korte termijn- activiteiten of intensieve inspanning.

  De beste half zooltjes voor voorvoet pijn

  Deze half zooltjes helpen het voorkomen en verminderen van voorvoet pijn en de symptomen van niet alleen metatarsalgia, maar ook een conditie genaamd plantaire fasciitis. metatarsalgia is ook wel bekend als "steen kneuzing". Ze brengen bestaande pijn onder controle en helpen het erger worden voorkomen.

  Betere demping is de sleutel tot pijnverlichting. Deze half zooltjes zullen de meeste schoenen passen. Ze nemen alleen ruimte in aan de voorkant van de schoen. Een uitzondering is dat sommige schoenen wat strak zitten bij de tenen. In dit geval, raden we u aan om de kleine inleggen voor transversale boog ondersteuning te nemen.

  Onze half zooltjes zijn gemaakt van echt vegetarisch gebruind leder, een hoge kwaliteit materiaal die ervoor zorgt dat het superieure comfort in combinatie met duurzaamheid gewaarborgd blijft. Er is een laag latex voor extra demping aan de onderkant. Dankzij de materialen, kunnen de zooltjes praktisch levenslang mee.

  Ze zijn niet ontworpen voor een bepaalde activiteit. Het basisdoel is het verlichten van pijn door de medische condities hierboven beschreven.


  Beoordeel