• Hiel lift en ondersteuning

  7,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Heel Support inlegzooltjes zijn een innovatieve, hoge kwaliteit product, speciaal ontworpen om mensen te helpen waarvan de benen niet dezelfde lengte hebben, ofwel door geboorte of operatie. Ze verminderen hiel pijn en zijn een goede optie als u problemen heeft met de achterkant van uw voeten tegen uw schoenen. Als de naam al aangeeft, ze liften de hiel, hoe het schuren vermeden wordt. 

  Heel Support inleggen zijn geweldig voor condities als Achilles tendinitis en plantaire faciitis. Mensen die lijden aan deze aandoeningen kunnen ook pijn in de knieën, heupen of rug krijgen, omdat ze niet de juiste voet houding hebben. 

  Ze kunnen ook helpen met hielspoor, desondanks zijn Heel Support Plus inlegzooltjes nog beter zijn voor deze aandoening. Heel Support Plus zijn specifiek gemaakt voor hielspoor. Deze absorberen schokken aan de hiel en leveren superieure demping

  Beste inlegzooltjes voor hiel pijn

  Mensen die het hebben of pijn ervaren in de Achilles pees, een conditie die in tendinitis of chronische pijn in de pezen kan veroorzaken, zal gigantisch van de zooltjes profiteren. Ze zijn behulpzaam als u op zoek bent naar iets wat uw hiel optilt en pijn verlicht. 

  Het optillen van de hiel verkocht de pees, welke op zijn beurt minder druk krijgt. Het is makkelijk te begrijpen. Als u uw voet op de grond tilt en uw voorvoet optilt, voelt u een direct een ongemakkelijke rek in uw hak. Dit is precies het tegenovergestelde wat we willen bereiken. Het optillen van de hiel zal uw voet het contactpunt met de grond zal verplaatsen als u rond beweegt. 

  Beste inlegzooltjes voor beenlengte verschillen

  De oplossing voor het irritante schuren van de achterkant van de voet is verrassend simpel. Het moet alleen een beetje opgetild te worden. U verandert de hoek van de voet op tot het punt dat de voet de schoen aangrijpt wanneer u aan het wandelen bent. In het geval van het verschil in beenlengte, kunt u de zool in de schoen met de kortste been om een klein beetje het balans terug te geven. 

  Deze inlegzooltjes zullen alle schoenen passen. Plaats gemakkelijk de heel support inlegzool in de achterkant van uw schoen. Ze zijn gemaakt van echt vegetarisch leder, een hoogduurzaam materiaal dat uw voeten voorziet van een kussen terwijl het ook dempt en vocht en zweet elimineert. Er is geen beter materiaal waar u orthopedische zooltjes van kunt maken. 

  Beoordeel