• transversale boog ondersteuning inlegzooltjes t-vorm

  6,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Deze inlegzooltjes zijn erg effectief als het aankomt op voet pijnverlichting. Ze helpen met het in de juiste positie zetten van de voorvoet om spierverrekking te voorkomen. 2GO's professioneel ontworpen inlegzooltjes verlichten het spiergebruik door de druk te verleggen naar de juiste spieren. Ze leveren stabiliteit en balans terwijl een juiste transversale boog in uw voeten gegarandeerd wordt. 

  Mensen die metatarsalgie hebben (pijn of discomfort in de voorvoet ofwel "bal van de voet"), zullen de inlegzooltjes een betrouwbare langetermijnoplossing vinden voor hun probleem. 

  Orthopedische inlegzooltjes voor platvoeten

  Onze inlegzooltjes ondersteunen de voet, door deze zacht op te tillen in de regio achter de bal van de voet, waardoor de transversale boog gemaakt worden die u mis als u platvoeten heeft. Door een slechte voethouding tijdens het wandelen, is er ongelijke stress op bepaalde spieren en gereduceerde eis op degene die het wandelen nodig heeft en in combinatie tot een voet die wel een transversale boog heeft. Wanneer u voetzolen heeft, overkomen ze dit onbalans, wat de eis op de spieren verlaagd, die voorheen overwerkt waren door het gebruik van de verkeerde spieren. 

  Inlegzooltjes om uw natuurlijke boog te herstellen

  Deze inlegzooltjes zullen u helpen met het recreëren van een natuurlijke voeten boog (specifiek de transversale boog) door het leveren van de juiste ondersteuning. Dit verlicht snel de pijn omdat uw houding wordt gecorrigeerd, maar ook het probleem verwijderd wanneer de juiste spieren het weer overnemen en sterker worden. 

  Transversale boog deformatie kan leiden tot eeltknobbels, wat bulten zijn aan de zijkant van uw grote teen. Deze conditie, waar de grote teen naar uw andere tenen krult, maakt zelfs de kleine wandelingen een pijnlijke beleving. Daarnaast kan het uw grote teen en de teen ernaast irriteren wat tot ontsteking kan leiden. 

  Deze inlegzooltjes zijn gemaakt van authentiek gebruind leder. Ze minimaliseren vocht, wat tot hoge comfort en duurzaamheid leidt. U zult er heel lang plezier van hebben. 

  Beoordeel