• Inlegzooltjes voor transversale boog ondersteuning

  14,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Deze inlegzooltjes zijn perfect voor mensen die van de pijn, discomfort of vermoeidheid af willen in de voorkant van de voeten. Pijn of discomfort in deze regionen komt van een incorrecte houding. De technische term is metatarsalgie en refereert aan de botten achter uw tenen de, genaamd middenvoetsbeentjes.

  De inlegzooltjes kunnen helpen met plantaire fasciitis, een conditie waar de voorvoet pijn naar het lage gedeelte van de middenvoet of de onderkant van de hiel doorstroomt. Dit gebeurt wanneer het plantaire fascia ligament onder stress komt te staan. De meest voorkomende reden van deze pijn is het overmatig gebruik van schoeisel met zachte zool en slechte boog ondersteuning. Bijdragen zijn vaak staan, lange afstand rennen, gewicht toename en andere voet condities. 

  Buite het leveren van een luxe gevoel, net als de 2GO's gespecialiseerde lederen inlegzooltjes, leveren ze ondersteuning aan de transversale boog. 

  Beste inlegzooltjes voor platvoeten. 

  De inlegzooltjes ondersteunen de voet recht achter de bal van de voet, wat u een juiste boog over uw voeten terug geeft. U voet kan er plat of extra breed uitzien als u geen transversale boog heeft. Echter, de term "platvoeten", refereert aan het gebrek van een mediale boog, wat degene is die over de lengte van uw binnenvoet loopt. Deze inlegzolen focussen op een juiste boog over de voet, wat de pijn en discomfort elimineert. Wanneer u naar voren beweegt, zal uw voet alle gewicht dragen. 

  Deze inlegzooltjes zijn gemaakt van authentiek gebruind leder, wat karakteristiek is voor hoge kwaliteit en duurzaamheid en direct en effectief vocht elimineert. Ze zullen langer meegaan dan dat u uw schoenen draagt. 

  Goede inlegzooltjes voor metatarsalgie

  Inlegzooltjes voor metatarsalgie moeten de juiste ondersteuning aan uw transversale boog leveren, om ervoor te zorgen dat uw lichaam de juiste houding krijgt. De voeten zouden zelfs een stukje terug moeten staan, daar waar de meeste mensen zouden denken dat de voeten moeten staan. In plaat van uw voeten te direct onder het te dragen gedeelte te ondersteunen, zullen deze inlegzooltjes uw voeten recht achter de bal van uw voeten ondersteunen, wat een juiste boog oplevert. 

  Deze inlegzooltjes zijn zacht, comfortabel en komen met een geïntegreerd gedeelte voor de benodigde ondersteuning aan de transversale boog. De inlegzooltjes passen in bijna elke schoen. Als uw schoenen een strakke pasvorm hebben, kijk dan eens naar onze kleinere zooltjes. Ze leveren ook geweldige ondersteuning voor de transversale boog, maar nemen bijna geen ruimte in. 

  Lest best, ze zijn makkelijk in te brengen. Plaats ze gemakkelijk in uw schoen, tegen de hak aan de achterkant van uw schoen. 

  Beoordeel