Platte Lederen Schoenveters

Plat leren schoenveters bestaan omdat normaal saai is

Plat leren schoenveters zijn voor het brutaalste paar schoenveters dat ooit heeft bestaan. De enige manier dat er een unieker paar veters gevonden wordt, is op een buitenaardse planeet, gemaakt met materiaal dat nog niet ontdekt is. In het kort. Deze zijn de coolste die je tegen gaat komen, dus bereid je voor om je uit een ruimteschip geschoten te voelen om het menselijk ras jouw schoen lessen te leren. Er is een goede kans dat jij heerser van de wereld wordt gekroond. 

360+ producten verkocht
360+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
110+ producten verkocht
110+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
120+ producten verkocht
120+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
120+ producten verkocht
120+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar
270+ producten verkocht
270+ verkocht

Lengte (cm):

paar paar paar

Andere categorieën

De specificaties voor Plat leren schoenveters


Breedte: 6mm
- Super voor sneakers
- Gemaakt van kunstleer
- Duurzaamheid: 7/10
- Rekbaarheid: 4%
- 2 lengtes beschikbaar: 112, 140cm


Gewone oude schoenveters maken gewone oude schoenen


Wij hier bij FeetUnique geloven niet in dat onze producten "gewoon een paar schoenveters" is. Het kwaliteits- verschil kan het maken of breken als we het over comfort, stijl en levens veranderende mogelijkheden, zijn niks om overheen te kijken. Dus neem het alstublieft niet verkeerd op... Plat leren schoenveters maken andere schoenveters saai in vergelijk met deze. Als je ze eenmaal aan je voeten hebt, val je van de rest in slaap. 


Plat leren schoenveters maken sneakers interessanter


Als je aan het zoeken bent naar vervanging van je huidige paar veters, letterlijk elk ander paar bij FeetUnique, zal een grote upgrade zijn. Platte leren schoenveters superchargen jouw stijl, terwijl je wel dezelfde kwaliteit krijgt die je van ons gewend bent. Dus het veilig te zeggen dat elke confrontatie en situatie met andere mensen hun schoenen, deze meteen saai maakt. 

Variëteit van een consistente kwaliteit


Je kunt gaan voor onze executieve collectie - de gouden en zilveren veters zijn van de hoogste klasse. Of je kunt voor de meer "traditionele" zwart, rood of witte veters gaan. (En met traditioneel bedoelen we meer in de kleur als de kwaliteit. Deze veters zijn zo moderns als veters kunnen zijn. Futuristisch is nog net te overdreven maar het komt er dichtbij.) Kies de kleur dat het beste bij je sneakers past. De wereld heeft lang genoeg gewacht, ze moeten jouw zien met je schoenen. 

Ze mogen dan wel nep zijn, maar de Eco- vriendelijkheid is wel echt. 


Onze schoenveters komen niet van koeienleer, dus ze kunnen door iedereen, dus ook dierenvrienden en jagers. Dus ondanks dat we de koeien laten genieten van nog een dag op aarde, zijn onze veters ook milieuvriendelijk gecertificeerd met het hoog in aanzien OEKO-TEX® STANDAARD 100 label, wat betekend dat elk facet van de productie in de groenst mogelijk manier is uitgevoerd. Nu zie ik een koe voor me die 2 paar schoenen draagt.. 


Dit is spanning in veter vorm


We zijn enthousiast voor je. Deze veters zijn premium en toch betaalbaar. Ze zullen je schoen overleven en onze retour policy heeft geen T.H.T. De kleuren van onze plat leren schoenveters zijn variable, dus je kunt ze gewoon in andere schoenen stoppen, of een paar verschillende kleuren pakken en de veters mixen. De mogelijkheid is eindeloos, maar een ding is zeker: het dragen van deze veters is leuker dan met een ruimteschip een achtbanen winkel binnenvliegen. 

Once You Go Flat Leather, It'll Never Get Better

Dit zijn de schoenveters voor de nieuwe generatie. Ze zijn voor mensen die golven aan het maken zijn, dat in een paar jaar tsunami's zijn. Plat leren schoenveters leveren je de makkelijkste en fijnste transitie van gewone naar superkwaliteit, die je ooit ervaren hebt. Het strikken van deze veters is als het kijken naar een vuurwerkshow boven een parade die voor jouw gehouden wordt. Ben je klaar om het te ervaren? Wij denken ook van wel.