• Goud en Zilveren Schoenveters

  Schitter met zilver en gouden schoenveters

  Als je zilver of gouden schoenveters draagt, dan hoef je niet voorgesteld te worden. Alle hoofden draaien meteen als je de kamer binnenkomt. Deze schoenveters zijn iets breder dan andere exemplaren, maar passen perfect door elk soort veterogen. Als je net dat ietsje meer wilt, dan laten onze zilveren en gouden schoenveters je schitteren als nooit tevoren. Met deze schoenveters draait alles om jou en je schoenen.
  1740+ producten verkocht
  1740+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  1270+ producten verkocht
  1270+ verkocht

  Lengte (cm):

  Langer voor laarzen »
  paar paar paar

  Andere categorieën

  Specificaties van gouden en zilveren schoenveters

  • Breedte: 10 mm
  • Perfect geschikt voor gouden en zilveren schoenen, glitterschoenen en om het even welke opvallende schoenen.
  • Materiaal: polyester, speciaal in een sterk patroon geweven voor extra stevigheid.
  • Elasticiteit: 7%
  • Duurzaamheid: 9/10
  • Verkrijgbaar in 9 lengtes: 70 cm, 90 cm, 110 cm, 130 cm, 150 cm, 175 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm.

  Schitterende schoenveters ter vervanging

  Zelfs al heb je je schoenen gekocht met gouden of zilveren schoenveters, deze van FeetUnique geven jouw schoenen net dat ietsje meer. Waarom? Omdat schoenveters onze specialiteit zijn en wij ons dus helemaal kunnen concentreren op het maken ervan. Onze schoenveters doen het goed bij vrijwel elk paar nieuwe schoenen, laten oude en versleten schoenen er als nieuw uitzien en kunnen door hun glitterpracht zelfs vanuit de ruimte waargenomen worden. Om het heel eenvoudig te stellen: ook zonder schoenen doen onze schoenveters je schitteren.

  Schitteren feller, helderder en sterker

  Onze zilveren en gouden schoenveters zien er niet alleen zo schitterend uit als een edelmetaal, met een score van 9 op 10 voor duurzaamheid zijn ze ook bijna net zo sterk. De foto’s op onze website zijn niet bijgewerkt; deze schoenveters schitteren werkelijk net zo helder als fonkelende sterren in een donkere nacht of als het kristalheldere water van een sprankelend meer. Voor deze schoenveters vonden we onze inspiratie bij alles wat een 'Oooh' en een 'Aaah' teweegbrengt. En in alle bescheidenheid geven we toe dat we daar bijzonder goed in geslaagd zijn.

  Laten outfits en persoonlijkheden schitteren

  Mensen die je gouden of zilveren schoenveters willen aanraken, zullen spontaan een buiging voor jou maken. Perfect: deze schoenveters verdienen net zoveel respect als de koning van een groot rijk. Zelfs koning Midas zou verrukt geweest zijn met dergelijke schoenveters. We zijn er trouwens van overtuigd dat deze schoenveters in sommige landen kunnen gelden als munteenheid. Je kan ze net zo goed als halsketting of armband dragen of je kan er zelfs je auto mee versieren. Het zou ons echter ook helemaal niet verbazen als deze als versiering gebruikt worden in de prachtigste paleizen van de wereld. Alle gekheid op een stokje: deze schoenveters laten alle hoofden draaien of ze nu wel of niet passen bij je outfit.

  Comfort, zelfvertrouwen en klasse

  Zowel zilveren als gouden schoenveters zijn een perfecte balans tussen tijdloze elegantie en moderne populariteit, een stijlvolle combinatie die het beste haalt uit het verleden en het heden. Deze kleuren brengen de Middeleeuwen en de Rode Loper van Hollywood samen. Het gaat echter om veel meer dan er alleen maar schitterend uitzien: met een elasticiteit van 7% ben je klaar om elke situatie onbevreesd tegemoet te stappen. Het patroon werd zo geweven dat de wrijving optimaal is zodat je nooit zal struikelen op de weg naar succes. Duizenden woorden kunnen niet beschrijven wat zilveren en gouden schoenveters voor jou kunnen betekenen (dat hebben we stijlvol beschreven, niet?). Met ieders ogen op jou gericht kun jij rustig genieten van comfort, zelfvertrouwen en klasse.

  Goed voor onze aarde

  Besteed naast aandacht aan jezelf ook aandacht aan de wereld om je heen. Je denkt misschien dat we bij de ontwikkeling van deze schoenveters alleen maar aan glitter gedacht hebben. Niets is echter minder waar! Ook aan het milieu werd bij het vervaardigen van deze schoenveters aandacht besteed. Al onze schoenveters beschikken over het OEKO-TEX® STANDARD 100 certificaat. Ondanks alle glitter en glans en de schitterende goud en zilveren kleur hebben we toch gekozen voor eenvoudige bleekmiddelen, verven en andere chemicaliën die geen negatieve invloed hebben op het milieu. Met onze schoenveters ben je niet alleen een stijlicoon, maar stel je ook een voorbeeld voor een milieuvriendelijker omgeving. Win-win.

  Goede kwaliteit, lage prijs, risicovrij

  Voor gouden en zilveren schoenveters van hoogstaande kwaliteit hoef je echt niet veel te betalen. Onze schoenveters gaan een leven lang mee, de kleur vervaagt nooit, je kan er eindeloos mee combineren en wat misschien nog het allerbelangrijkste is: je kunt ze kopen voor nog net geen 4 euro. Onze schoenveters kun je altijd terugsturen. Laat dit een bewijs zijn van hun duurzaamheid en hun prachtige looks. Altijd lijkt misschien eindeloos, maar met onze schoenveters moeten we wel denken in termen van eeuwigheid. We verkopen immers schoenveters die voor eeuwig in ieders geheugen gegrift zullen staan.