• Dagelijkse inlegzool voor comfort en prestatie

  17,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Moet u elke dag lang staan of lopen? Deze inleg zolen leveren superieur comfort en laten u tegelijkertijd geen vermoeidheid of pijn meer voelen. Ze nemen heel weinig plek in uw schoenen op en zijn maar 3/4 van de schoenen zelf. Ze verlichten de drukpunten over de hele voet en u kunt ze in elke schoen gebruiken. 

  Als u een actieve levensstijl heeft, maar geen pijn ervaart of medische aandoening heeft, zijn deze zooltjes de ultieme voetverzorging. Ze bieden niet alleen voetboog ondersteuning, maar zijn flexibel en dempend. De toplaag is zacht en gemaakt van bamboe, wat zweet absorbeert en andere bronnen van vocht neutraliseert. 

  Een alternatief voor de klassieke, maar uit de tijds- "Tri-comfort" Scholl inleg zool

  Deze inlegzool is het perfecte alternatief voor de Tri-comfort. Hij is ideaal voor mensen die een compleet betrouwbaar voetverzorgings- product willen voor dagelijks gebruik. Iedereen die de hele dag op de voeten staat zal u vertellen dat er behoefte is aan hoge comfort, een prestatie boost en pijnverlichting. Onze dagelijkse inlegzool voor comfort en prestatie elimineert ook geurtjes. U hoeft geen specifieke eis of conditie te hebben of type sport welke er meer van benut. 

  De inlegzool is ontworpen om schokken te absorberen voor de hiel, de voetboog te ondersteunen en maximaal comfort te leveren en dat allemaal tegelijkertijd. Het is opgebouwd uit meerdere lagen om dit allemaal te verwezenlijken. 

  De beste all-round inlegzool

  Dit is de juiste keuze voor een all-round effectieve inlegzool. Hij komt in twee maten - 36-40 en 41-45. Het is simpel en intuïtief om te installeren: Plaats hem gewoon in uw schoen met de hiel tegen de achterkant aan en het kan niet fout gaan. Het werkt als gegoten. Dit is belangrijk om te weten, want we zijn allemaal die onergonomische inlegzolen beur, die gewoonweg niet in onze schoen passen zonder geweld te gebruiken. 

  Omdat de onbetwiste beste all-round inlegzool is voor gemiddeld gebruik, is het ook logisch dat hij in elke schoen past. Omdat hij niet helemaal tot de neus komt, kan zelfs de strakste schoen hem huizen. 

  De beste combinatie van materialen

  Buiten de bamboe toplaag, bevatten de inlegzolen latex en schuim. De hoofdbestandsdelen zijn gemaakt uit schuim, wat ze lichtgewicht en makkelijk voor dagelijkse activiteiten maakt. ALs u extreem actief bent of een skeleto musculaire aandoening heeft, zal u een van de andere producten beter passen. 

  Beoordeel