• Lederen inlegzooltjes

  12,00 €
  Size
  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Lederen inlegzooltjes hebben ontelbare voordelen. Ze zijn comfortabel, elegant, duurzaam, ademen en prachtig. Leer past zich aan de vormen van de schoen aan. Inlegzolen gemaakt van dit materiaal voelen erg klassiek goed aan, en dat zijn ze ook

  Als laatste, lederen inlegzooltjes zijn esthetisch aantrekkelijk met een luxe gevoel. 2GO's Inlegzooltjes bieden precies de juiste hoeveelheid demping om enorm comfort te garanderen. 

  Beste lederen inlegzooltjes voor schoenen

  Onze inlegzooltjes zijn gemaakt van echt gebruind leder, wat super duurzaam is en houdt uw voeten droog. De latex rubberen onderkant houdt de zool goed en stevig op zijn plek. U kunt ze boven op oude inlegzooltjes leggen, maar we adviseren deze te vervangen. Het dragen van twee paar is alleen goed als uw schoenen te groot zijn. De inlegzooltjes reduceren de schoenmaat met een halve maat. 

  Leder behoudt zijn vorm voor een lange tijd. Het helpt voetschimmel, overtollig zweten en andere veel voorkomende voet aandoeningen te voorkomen. Lederen inlegzooltjes zijn perfect voor mensen die minimaal een paar uur per dag staan. 

  Lederen schoen inlegzooltjes: Omdat u van luxe en comfort houdt

  Onze tevreden klanten zijn op zoek naar luxe inlegzolen die geweldig comfort leveren terwijl ze vocht en geuren verminderen en dat is precies wat ze in deze zooltjes vinden. Lederen schoenen inlegzooltjes zijn ook een goede keus voor mensen die hun originele schoenzolen niet willen verwijderen. Ze kunnen gedragen worden in alledaagse schoenen. Door het superieure kwaliteit van het materiaal, zullen ze waarschijnlijk uw schoenen overleven. Leer is erg bestand tegen dragen en slijtage. De lederen inlegzooltjes zijn goed voor dagelijkse activiteiten als wandelen en staan. Als u inlegzooltjes voor een specifieke sport nodig heeft, bekijk dan onze prestatie categorie. Voor medische aandoeningen, bekijkt u onze orthopedische categorie. 

  Karakteristieken van lederen inlegzooltjes

  de inlegzooltjes komen in maten van 36 tot 46. U kunt ze met een dampe doek en milde zeep schoonmaken. Het zichtbare gedeelte van de zool komt in zwart of de natuurlijke lederkleur, afhankelijk van wat uw keuze was bij aankoop. Omdat de zooltjes wat ruimte in nemen in de schoen, dient u ervoor te zorgen dat de schoen al niet heel strak zit, voordat u ze boven op de originele zool legt. Neem dezelfde maat als uw schoen. 

  Beoordeel