• Lederen Halfzooltjes

  9,49 €
  Size
  Langer voor laarzen »
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  2GO's Lederen half-zooltjes zijn specifiek ontworpen voor schoenen met hoge hakken. Ze zullen elke hakschoen passen: schoenen, laarzen, sandalen etc. Ze hebben de beste comfort en demping voor de bal van de voet, een bekende en veel voorkomende pijnplek achter de tenen. Deze inlegzooltjes zijn het beste voor pijn preventie. Ze hebben een luxe look en feel, waar u zeker gelukkig mee bent. Ze zijn gemaakt van echt groente gezond leder, wat garandeert dat uw voeten niet alleen goed aanvoelen, maar ook droog blijven.

  U kunt ze voor schoenen gebruiken waar u naar voren glijd om u terug te duwen of voor het opvullen van ruimte in lichtelijk groter paar hakken. Deze lederen inlegzooltjes zijn extreem duurzaam en u zult ze voor vele jaren kunnen gebruiken. 

  De meest comfortabele inlegzolen voor hoge hakken

  Dames die demping willen in de voorkant van hun hakschoenen, zullen van deze inlegzooltjes houden. Ze kunnen frictie leveren om het postuur te stabiliseren wanneer u een paar hakken (zelfs torenhoge stiletto's) draagt. Het succes van deze luxe inlegzooltjes (ze zijn een van onze populairste producten), zit hem in de dikte en het materiaal. Ze leveren geweldige schokabsorptie en voorkomen dat uw voeten naar voren schuiven, wat in verlies van balans, of zelfs een ongeluk eindigt. 

  Echt leer absorbeert ook vocht en zweet, waardoor het beschamende geurtjes elimineert. Sommige mensen vinden de prijs van lederen inlegzooltjes een aanzienlijk minpunt. We garanderen dat de kwaliteit het waard is. Lederen inlegzolen zijn de beste, misschien wel eens de enige keuze voor een duurzame, lang meegaand en dempend effect. Ze zullen langer meegaan dan een paar hakken. 

  Beste lederen inlegzooltjes voor dagelijkse activiteiten

  De inlegzooltjes zijn ideaal voor staan en lopen als u dat de hele dag en elke dag moet doen. Ze zijn niet bedoeld voor specifieke condities. U kunt op uw hakken dansen met deze inlegzooltjes, maar dat is wel voor diegene die het ook echt op hakken kunnen. Dit is niet voor iedereen weggelegd. 

  Uw voeten zullen nooit meer pijn doen gedurende een feest of officieel evenement. De inlegzooltjes komen in alle maten, van 35 tot 42. Elke maat past twee standaard schoenmaten. U moet ze niet wassen, maar worden schoongemaakt met een milde zeep en vochtige doek. 

  U hoeft zich geen zorgen te maken om de zichtbaarheid wanneer ze in uw schoen zitten. Het zichtbare gedeelte van de inlegzooltjes is zwart of lichtbruin, afhankelijk welke u kiest. Lichtbruin is het dichtste op natuurlijk leer. Ze zijn makkelijk om in uw hakken te leggen en kunnen in de schoen gelaten worden als u deze even niet gebruikt. Bekijk onze "insert voor comfort in hoge hakken" voor een alternatief met meer demping als de pijn hevig is. 


  Beoordeel