• lamswollen inlegzooltjes

  7,99 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Onze lamswollen inlegzooltjes zijn een compleet natuurlijk, temperatuur regulerend product. Desondanks de maximale verhittings- mogelijkheid van dit materiaal, zullen uw voeten niet over hitten wanneer de temperatuur buiten zakt. Ze inlegzooltjes zijn warm en comfortabel. Lamswol is extreem effectief als een materiaal en het is erg makkelijk om te zien waarom. Het is superzacht en genereert natuurlijke hitte. 

  Meest comfortabele inlegzooltjes

  Dit zijn de meest comfortabele inlegzooltjes die u uzelf kunt bedenken te dragen! Mensen die op zoek zijn naar een verhittend effect vinden ze onmisbaar. Het luxe en natuurlijke materiaal verwarmt uw voeten en helpt de temperatuur te reguleren. 

  Deze inlegzooltjes passen elke schoen zolang u beseft dat ze wat plaat innemen. Als u op zoek bent naar een dunnere zool, raden we aan om naar de fleece inlegzooltjes te gaan kijken. 

  Verwarmende inlegzooltjes zijn nu overbodig

  De paar die niet dik en oncomfortabel zijn. Er is een gelimiteerde selectie van deze producten over die een bepaalde kwaliteit hebben. U moet een stevige en robuuste schoen hebben als u zelf verhittende inlegzolen wilt gebruiken, want ze passen niet in dunnere stijlvollere schoenen. Daarnaast hebben verwarmende inlegzooltjes maar een stand. 

  Lamswol is natuurlijk verwarmend, temperatuur regulerend en zacht. De voordelen maken de prijs meer dan goed. Geen enkele buiten activiteit is wanneer u een paar lamswollen zooltjes hebt, zelfs wanneer het buiten vriest. Onze inlegzooltjes zijn een "knip op maat" product. Kies de maat die bij u past. Ze komen in twee varianten. De eerste bevat de 20-35 maten en de tweede bevat de 36-47 maten.

  Zorg goed voor ze en ze gaan een leven lang mee

  Was uw lamswollen zooltjes niet - er is speciale shampoo die ontworpen is voor het schoonmaken van dit materiaal. Als u iets anders gebruikt, riskeert u vermindering van productkwaliteit. Krijgt u deze shampoo niet gevonden, neem dan een verzorgende shampoo.

  Het ontwerp is smaakvol met een natuurlijke dubbele kleurcombinatie van wit en crème. Om de zooltjes in de schoenen te stoppen, gebruik een schaar en volg de maatlijnen aan de achterkant van de zool die bij uw maat past. Plaats ze daarna in uw schoenen en u bent klaar om de ergste koude te trotseren. 

  Beoordeel