• Heel Support Plus

  8,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Heel support plus van 2GO, is gemaakt van authentiek leder en liften als ondersteunen uw hielen. De inlegzooltjes zijn bijna onmisbaar voor diegene die lijden aan hielspoor. Ze zijn verwijderbaar en speciaal ontworpen voor hielspoor pijnverlichting. Ze helpen ook met een verschil in beenlengte, slechte houding en condities die te maken hebben met de Achilles spier. Heel Support Plus inlegzooltjes zijn de perfecte keuze voor uw herstel behoeftes. 

  Beste inlegzooltjes voor hielspoor

  Heel Support Plus komt met een verwijderbare sectie, welke een zacht kussen blootlegt, precies waar uw hielspoor zit. Dit maakt ze nog onmisbaarder en behulpzamer voor mensen met hielspoor. Deze soort hielondersteuning zal ook uw voet van hiel inslag beschermen wanneer uw voeten in beweging zijn. Door ietwat het voetbed te verhogen, verwijderd u het irritante schrapen van de hiel tegen de achterkant van de schoen, omdat u de hoek van de voet veranderd. De inlegzooltjes helpen met het evenaren en compenseren van beenlengte verschillen aan de kortere been. 

  Inlegzooltjes voor Achilles tendinitis

  Het optillen van de hiel zaal de pees samentrekken, waardoor de druk ervanaf gaat. Wanneer u uw voet plat op de grond plaatst en uw tenen op probeert te tillen, ervaart u een pijnlijke rek aan de achterkant van de voet tot op aan de hiel. Dit is uw ontstoken pees die rekt. U dient Heel Support Plus te gebruiken om de pijn te verlichten. Dit zal ook het contactpunt van uw voeten tot de grond veranderen en een verkeerde houding corrigeren. 

  Incorrecte houding kan leiden tot pijn in de onderrug, wat de eerste tekenen zijn van scolioses. Dit kom vaak door een verkeerde houding naar een kant van het lichaam. De inlegzooltjes corrigeren of compenseren oneven oppervlaktes, wat ze perfect maakt voor hardlopen, golf of elke andere sport die gespeeld wordt op dergelijk terrein. Ze verzachten ook discomfort. Ze helpen met aandoeningen ontstaan uit buitensporige inslagen. 

  Bijvoorbeeld, de herhaaldelijke inslag van activiteiten als wandelen of hardlopen kunnen pijn in diverse gewrichten veroorzaken in het onderlichaam of onderrug en helemaal als ze al wat gevoelig zijn. De inlegzooltjes helpen met druk gerelateerde problemen als plantaire wratten, gekarakteriseerd door pijn op aanraking op een klein gedeelte van de hiel.

  Beoordeel