• Fleece inlegzolen

  6,49 €
  Size
  paar paar paar
  • Kwaliteit getest op duurzaamheid en fouten

  Ons gespecialiseerde voeten accessoire merk presenteert met trots een van de top producten - onze super comfortabele fleece inlegzolen met een dempend effect. Lamswol levert een geweldig verwarmend effect, maar fleece mag niet achterblijven, zeker niet als u ziet hoeveel dunner het is. 

  Het is ook duurzamer dan lamswol. De fleece inlegzolen zijn geperforeerd om lucht door te laten, dus vocht en geuren te verminderen. Ze verwijderen geuren en zweet omdat ze geactiveerde carbon bevatten. De zolen blijven goed op de plek dankzij de latex laag aan de onderkant en behouden hun zachtheid aan de bovenkant. 

  Warme Inlegzolen voor Laarzen

  Op zoek naar zolen die de geur en vocht kunnen verwijderen en een extra laag warmte kunnen garanderen? Kijk niet verder dan onze warme zolen voor laarzen. Onze fleece inleg zolen zullen uw voeten warm houden zonder teveel ruimte in uw schoenen te pakken. De hoogwaardige technologie die gebruikt is om deze superieure kwaliteit fleece te maken met geactiveerde carbon, garandeert geweldige temperatuur regulatie en warmte. 

  De geweldige warmte genererende vaardigheden van fleece zijn al sinds jaar en dag bekend. Tijdens de 2e Wereldoorlog droegen soldaten fleece jassen om ze warm te houden in temperaturen onder 0 graden. Fleece helpt op een natuurlijke manier met het behouden van lichaamswarmte, zelfs in de meest bittere temperatuuromstandigheden. Onze fleece inlegzolen zullen een praktisch cadeau zijn voor een vriend of geliefde en wordt voor vele jaren nog gewaardeerd. 

  Fleece is ook een van de meest duurzame materialen. Onderzoek toont aan dat het het enige natuurlijke materiaal is dat zijn vorm kan behouden zonder scheuren of breken - zelfs nadat het tienduizenden keren gebogen is!

  Nog een voordeel van onze inlegzolen, is dat deze perfect passen in elke schoen omdat ze op maat geknipt worden. Houdt er rekening mee dat ze niet uitwasbaar zijn. Volg de lijnen aan de achterkant om ze op de maat van uw schoenen te knippen, stop ze in uw schoenen en geniet van het comfort en de warmte in koude of zelfs vriezende weersomstandigheden. Ze zijn effectief voor veel verschillende activiteiten, waaronder sport, hobby en werk, uw voeten warmhoudende gedurende de hele activiteit. 

  Laat uw voeten niet slachtoffer worden van de zware winters! Bestel nu!

  Beoordeel