• 750+ verkocht

  Ronde zwart & lichtbruine schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde zwarte en lichtbruine schoenveters vragen om aandacht

  De wereld is een schouwtoneel waar schoenen met ronde zwarte en lichtbruine schoenveters een bijzondere rol spelen. Met een paar schoenveters in deze stijlvolle, dooreengevlochten contrasterende aardse kleuren, speel je in het leven meteen de hoofdrol.

  Met deze schoenveters zijn alle ogen van het publiek op je schoenen gericht. Dat is een feit. Omdat hun hypnotiserend vermogen sterker is dan de aantrekkingskracht van de aarde is het bijna onmogelijk om met beide voeten op de grond te blijven staan. Bijzonder jammer voor al diegenen die alles over je schoenveters te weten willen komen, want jij zal je met deze unieke schoenveters in hogere sferen bevinden.

  Hoe deze schoenveters precies ontworpen werden is net zo mysterieus als het raadsel van de blauwe jurk op het internet: zijn de zwarte draden door de lichtbruine draden geweven of is het net andersom? Voor wie deze schoenveters draagt maakt dit niet veel uit, het belangrijkste voor hen is dat deze hun schoenen net dat ietsje meer stijl geeft. Of je nu een wandeling maakt door de stad, helemaal uit de bol gaat op een feestje of ergens afspreekt met je vrienden, deze schoenveters zullen alle hoofden laten draaien en net wanneer men denkt de juiste kleur van je schoenveters achterhaald te hebben, zal men nog een tweede keer omkijken om deze nog wat nauwkeuriger onder de loep te nemen.

  Nu je onze ronde zwarte en lichtbruine schoenveters hebt ontdekt, zal het moeilijk zijn om nog onopgemerkt door het leven te stappen. Dus twijfel niet langer en geef je schoenen de aandacht die ze verdienen!


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-BlackLightBrown
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Breedte: 4mm
  Elasticiteit tot 16%
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in laarzen gedragen