• 710+ verkocht

  Ronde zwart & donkerbruine schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde zwarte en donkerbruine schoenveters laten zien wie je bent

  Deze ronde zwarte en donkerbruine schoenveters werden oorspronkelijk ontworpen voor laarzen, maar kunnen eigenlijk in om het even welke schoenen gedragen worden. Je kan er net zo goed helemaal mee uit je bol gaan, of je kan er je uiterlijke verfijning mee benadrukken. Alles hangt af van het type schoenen waar je ze in draagt.

  Het resultaat van twee krachtige kleuren die over de hele lengte door elkaar werden gevlochten, is een prachtig gestreept patroon dat qua vormgeving aan een antieke rieten mand doet denken, maar net zo sterk is als de touwen waarmee scheepszeilen gehesen worden (of toch bijna). Gecombineerd met wit krijgen je schoenen een heel fascinerende uitstraling. Combineer je ze met schoenen in dezelfde kleur dan zijn ze net zo onopvallend als een grizzlybeer die zich camoufleert wanneer hij op punt staat zijn prooi binnen te halen.

  Eigenlijk ... wel: alle andere schoenveters zijn niet meer dan een middel om schoenen vast te strikken. Dat weet je nu ook meteen.

  Ben je niet tevreden met de stijl van je schoenen, verander die dan. Je hoeft helemaal niet vastgeroest te blijven in oude patronen. Houdt je niet van die saaie patronen van je oude schoenveters? Vervang deze dan door onze meesterlijke exemplaren. Jeetje, we zijn toch geen bomen die niet verplant kunnen worden? We zijn heel goed in staat om onze eigen beslissingen te nemen. Trouwens ... bomen dragen helemaal geen schoenen en hebben al helemaal geen FeetUnique schoenveters nodig! Hun wortels zitten zo stevig in de bodem dat ze toch nergens heen kunnen.

  Onze zwarte en donkerbruine schoenveters zijn zo uniek dat het lijkt alsof je deze zelf hebt bedacht. Telkens wanneer je ze in je schoenen vastmaakt, zal je er dan ook aan herinnerd worden hoe uniek jij wel niet bent. 


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-BlackDarkBrown
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Breedte: 4mm
  Elasticiteit tot 16%
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in laarzen gedragen