• 1340+ verkocht

  Ronde rode schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Met ronde rode schoenveters kan je overal komen

  Oorspronkelijk werden onze ronde rode schoenveters ontworpen voor laarzen, maar het duurde echter niet lang voor hun opvallende kleur en stilistische mogelijkheden het ook bij andere schoenen goed deden.

  Het verbaast ons dan ook niet dat ronde rode schoenveters over de hele wereld te zien zijn, van de stranden van Bora Bora tot ’s werelds grootste LED scherm op Times Square.

  Rood is een kleur die opvalt. Het is niet voor niets dat verkeerslichten en verkeersborden rood zijn. Als iets gezien moet worden, kiest men voor rood en als jij wilt dat je schoenen in de kijker staan, dan zijn rode schoenveters essentieel.

  Is essentieel een te sterk woord? Als het op deze kleur aankomt wordt helemaal niets te sterk uitgedrukt.

  Rood is de kleur van de sterkste natuurkrachten. Krachten die ook jij kan ervaren als je rode schoenveters door je schoenen rijgt. Lava, vuur, de bijna gewelddadige kracht van een zonsopgang of een zonsondergang, rode rozen, rode tulpen; rode schoenveters vertegenwoordigen alle onweerstaanbare krachten van Moeder Aarde.

  Zorgen rode schoenveters dan voor een overweldigende aanwezigheid? Nee, deze geven je precies de aandacht die je zoekt, niets meer.

  Het gaat hier immers om schoenveters en niet om een volledig rode outfit.

  Met rode schoenveters trek je op een subtiele manier de aandacht in plaats van meteen op te vallen (behalve dan als dit de bedoeling is, maar daarvoor zal je je rode schoenveters moeten combineren met een volledig rode outfit).


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Red
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat