• 710+ verkocht

  Ronde oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  De frisheid van ronde oranje schoenveters

  Doet een met de hand geplukt stuk fruit je meteen het water in de mond komen? De oranje kleur van deze schoenveters bezorgt je datzelfde frisse gevoel.

  Gecombineerd met een paar hoge sneakers breng je als het ware een ode aan het basketbal. In combinatie met sportschoenen zou je in principe de meest atletische persoon ter wereld kunnen worden, maar deze titel sleepte Bruce Lee al jaren geleden in de wacht.

  Voor veel mensen is oranje niet meer dan een combinatie van geel en rood, maar eigenlijk is oranje een op zich bestaande kleur binnen het zichtbare lichtspectrum. Het is de kleur die astronauten dragen wanneer ze op zoek gaan naar plaatsen waar geen mens ooit kwam. Geen enkele andere kleur rijmt met oranje en zonder oranje zou de regenboog een fantastische kleur missen.

  Oranje is in een woord uniek!

  Deze kleur past perfect bij elke kleur schoenen en palmt deze helemaal in. Bij een prachtige zonsopgang of zonsondergang neemt oranje het over van blauw en tijdens de herfst geeft oranje de natuur een warme gloed. Met oranje schoenveters neem je de leiding over elke situatie en gelegenheid. Er bestaat geen enkele andere kleur die tegelijkertijd zo levendig en zo rustgevend is voor het oog.

  Dus tenzij je al oranje schoenen draagt (wat heel vreemd zou zijn, begrijp ons vooral niet verkeerd) zal je met oranje schoenveters knallen waardoor alle ogen op jou gericht zullen zijn. En geloof ons, geen enkele andere kleur heeft hetzelfde effect.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Orange
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat