• 210+ verkocht

  Ronde fluo oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde fluoriserend oranje schoenveters doen elke kleur vervagen

  Ronde fluo oranje schoenveters zijn niet voor angsthazen. Het is voor diegenen die er graag op uit trekken en voor diegenen die graag opvallen op de dansvloer. Sommige mensen kiezen eerst een paar ronde fluo schoenveters uit en gaan dan pas op zoek naar de perfecte schoenen.

  Fluo oranje is oranje waar (positieve) nucleaire straling aan toegevoegd werd. Het is de meest krachtige tint van oranje. Het is de kleur waar dorpsbewoners op rekenen als er actie moet worden ondernomen. Ze houden er indringers mee op afstand, maar vormen er net zo goed een saai feestje mee om tot een spetterende party.

  Met ronde fluo oranje schoenveters in de etalage van je zaak kan je vast en zeker rekenen op bezoekers. Deze schoenveters zijn als het ware de verpersoonlijking van originaliteit.

  Je hoeft echt niet op zoek naar schoenen die deze schoenveters eer aan doen. Doen ze het goed in spaceschoenen? Zeker! Maar deze schoenveters maken alle schoenen en daarmee meteen al wie deze veters dragen bijzonder en origineel. Deze schoenveters geven je een kracht, veel sterker dan een radioactieve straling. We denken er zelfs over na om bij de aankoop van deze veters een gratis eclips zonnebril te leveren.

  Om het even kort te houden: deze ronde fluo oranje schoenveters doen niet alleen je schoenen maar je hele persoonlijkheid stralen.  Beoordeel
  Model: 4M-Round-NeonOrange
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat