• 1040+ verkocht

  Ronde blauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde blauwe schoenveters

  Ronde blauwe schoenveters staan prachtig in laarzen, maar kan je net zo goed in om het even welk soort schoenen dragen. Met deze schoenveters wijs je er iedereen op dat de hemel een stukje op aarde is.

  Ronde blauwe schoenveters geven je het gevoel dat je op wolken, loopt terwijl iedereen die op deze blauwe planeet die we onze aarde noemen, je vol bewondering aanstaart.

  Wees vooral niet bang dat je met blauwe schoenveters een blauwtje zal lopen. Blauw is een van de meest toegankelijke kleuren die door ’s werelds meest toegankelijke personen gedragen wordt. En deze toegankelijkheid heeft blauw te danken aan zijn ‘coole’ imago.

  Maar blauw is meer dan alleen maar ‘cool’.

  Een koele stijl? Zeker. Denk maar aan de beroemdheden tijdens de Academy Awards anno 2017. Honderden blauwe smokings sierden die avond de Rode Loper.

  Koele temperaturen? Zeker. Volgens de statistieken van het meteorologisch instituut scoort blauw een 11 op 10 als het op temperatuur aankomt.

  Wil je je laarzen een frisse look geven, dan zijn blauwe schoenveters hier de perfect keuze voor, ook al zagen je laarzen er al bijzonder ‘cool’ uit.

  We beweren helemaal niet dat blauw de ultieme kleur is, maar vragen ons wel af waar de benaming ‘koningsblauw’ vandaan komt.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Blue
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat