• 450+ verkocht

  Ronde felroze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Felroze schoenveters doen je schoenen stralen als nooit tevoren

  Felroze schoenveters zijn perfect voor de meest waanzinnige laarzen ooit, maar brengen net zo goed ander schoeisel helemaal tot leven. Met deze schoenveters zie je het leven door een iets rozere bril.

  Deze schoenveters werden speciaal ontworpen voor de videoclip van je leven. Het hele verhaal begint met de camera die op je ronde felroze schoenveters gericht staat. Deze heb je door je witte sneakers geregen – of misschien wel door een paar lichtgrijze wandelschoenen – waardoor iedereen meteen denkt aan een zoete lekkernij met een heerlijke nasmaak.

  Misschien draag je deze schoenveters liever in schoenen in een wat donkerdere kleur. In dit geval barst deze felroze kleur uit je schoenen als een tutu van een ballerina die door de nacht danst. Mensen die een bril dragen zullen deze langzaam afnemen en zich verbaasd afvragen hoe zo’n magische combinatie ooit tot stand is kunnen komen.

  Daarna zoomt de camera uit en zien de toeschouwers je dansen als in een van die oude iPod reclamespotjes. Het licht wordt door je ronde felroze schoenveters weerkaatst, terwijl jij de wereld toont hoe er gedanst moet worden.

  Zolang je deze schoenveters draagt zal de videoclip van je leven zich blijven afspelen.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-HotPink
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat