• 2780+ verkocht

  Ronde donkerbruine schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde donkerbruine schoenveters ontgrendelen de deur naar de onwerkelijkheid

  Onze ronde donkerbruine schoenveters zijn vooral bij houthakkers geliefd, omdat hun laarzen alle natuurelementen moeten kunnen weerstaan. 

  Maar toen een van deze stoere mannen ons liet weten dat hij aangenaam verrast was door de veelzijdigheid van deze kleur keken we toch wat verbaasd op. De brave man had hetzelfde soort schoenveters gekocht in een kortere versie om zijn formele schoenen vast te rijgen. Het bleek dat hij op de lokale kaas-en wijnavond heel wat complimentjes had gekregen voor zijn goede smaak. Tot slot bedankte hij ons nog voor deze bijzondere uitbreiding van zijn kleerkast. Altijd leuk om te horen, toch?

  We krijgen trouwens niet alleen van doorwinterde houthakkers positieve berichten. Een tijdje terug liet een aristocratische dame op leeftijd ons weten dat ze met de munten die ze in een oude kast terugvond een paar van onze ronde bruine schoenveters had gekocht omdat deze zo leuk samengingen met haar bontjassen. Ook een rijzende ster in de rapperswereld vond onze donkerbruine schoenveters fantastisch: door deze met zijn witte sneakers te combineren creëerde hij een geheel eigen stijl waardoor hij meteen omhoogschoot op de billboards.

  Ronde donkerbruine schoenveters staan voor twaalf ambachten en ... geen enkel ongeluk. Deze bijzonder stijlvolle kleur geeft de Duitse Gründlichkeit een extra dimensie, maar kan net zo goed gebruikt worden door wandelaars die met enkel een Dixie beker water in de hand en een paar wandelschoenen de weg van Cape Horn tot Venezuela te voet afleggen. Ronde donkerbruine schoenveters doen het goed bij elke levens- en modestijl.

  Deze schoenveters kun je verkrijgen in elke gewenste lengte en de mogelijkheden die zich aandienen als je ze in je schoenen knoopt zijn eindeloos.

  Beoordeel
  Model: 4M-Round-DarkBrown
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Breedte: 4mm
  Elasticiteit tot 16%
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in laarzen gedragen