• 900+ verkocht

  Ronde lichtgrijze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde lichtgrijze schoenveters

  Laarzen worden onbetaalbare wandelattributen met ronde lichtgrijze schoenveters. Toch passen deze ook perfect in om het even welk schoeisel. Deze schoenveters laten overal waar je maar komt alle hoofden draaien. Draai jij je niet om als je lichtgrijze schoenveters ziet? Oh, sorry! Dan geldt dit enkel voor mensen die ook van subtiliteit houden. Daar staat grijs nu eenmaal voor.

  Grijs is als een wazige mist die zowel geheimen verbergt als mysteries onthult. Het is zowel een sexy en aantrekkelijke kleur als een kleur waar je snel overheen kijkt. Combineer je deze schoenveters met een paar felblauwe schoenen, dan is het net alsof je een stralend blauwe hemel doorkruist. In combinatie met donkere laarzen worden de hoogste bergen glooiende heuvels.

  Vergeet vooral ook niet het technologische aspect van lichtgrijs. Zowel computers en hardware als webbrowers, software en alle technologische snufjes hier tussenin doen meteen aan de kleur grijs denken. Grijs is een universele, technologische, subtiele kleur en maakt met alles een perfecte combinatie. Flitsen er op je scherm allerlei felle kleuren voorbij, ga je op het internet op zoek naar zowel prachtige foto’s als de meeste schrikwekkende horrorfilms, het grijze kader van je computerscherm zorgt voor de perfectie.

  Uit de asresten van je oude schoenveters – deze heb je natuurlijk meteen verbrand toen je het verschil in kwaliteit opmerkte – rijzen deze ronde lichtgrijze schoenveters op. Twijfel dus niet langer meer: deze schoenveters zijn geknipt voor jou!


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-LightGrey
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat