• 440+ verkocht

  Ronde roze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde roze schoenveters om mee te pronken

  Ontworpen voor wandelschoenen en gedragen door wandelaars die hun collega-wandelaars nooit achterop laten hinken. Ronde roze schoenveters zijn zowel stoer als hartelijk. Het is een kleur die precies het midden houdt tussen resoluut en toegankelijk.

  Deze schoenveters zijn net als flamingo’s: ze vormen een perfect paar en ze blijven altijd trouw. Ze zien er dan wel prachtig en zorgzaam uit, maar gaan tot het uiterste om diegenen die ze lief hebben te beschermen. Ze hebben een prachtige roze kleur omwille van de vele garnalen die ze eten. Maar dit even terzijde.

  In combinatie met witte schoenen doen roze schoenveters je meteen aan onschuld, subtiliteit en zuiverheid denken. Het is een prachtige combinatie die altijd een onvergetelijke indruk nalaat.

  Roze schoenveters in combinatie met zwarte of paarse schoenen daarentegen staan voor verleiding, allure en durf. Sommige mensen zullen zich hierdoor geïntimideerd voelen, anderen (zoals jij) zullen er meteen voor vallen. Roze is helemaal geen perfecte kleur, maar is wel de ideale kleur voor jou, waar je je ook in dit roze spectrum bevindt.

  Met deze schoenveters lijkt het bovendien alsof je met twee opstijgende flamingo’s over een kristalhelder meer zweeft (en daar is zelfs Aladdin nog nooit in geslaagd!) .


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-LightPink
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat