• 870+ verkocht

  Ronde gele schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde gele schoenveters als stralen van de zon

  Als lichtbundels over je schoenen komen deze kwaliteitsvolle gele schoenveters uit de hemel neergedaald. En net zoals bij het felle zonlicht zullen mensen meteen hun ogen dichtknijpen bij het zien van deze schitterende gele schoenveters.

  Knijpen ze hun ogen dicht voor de schittering van deze schoenveters of omdat ze helemaal bedwelmd worden door deze fascinerende kleur? Studies wezen uit dat beide redenen hier de oorzaak van zijn.

  Wist je dat het eerste wat mensen aanbaden de zon was? De schittering, de warmte, het opwekken van leven en het onthullen van de schoonheid van de wereld was wat hen zo fascineerde. Waarom zou jij niet diezelfde gele kleur aanbidden? Laat de kracht van de zon ook door je sneakers stralen en ga voor onze ronde gele schoenveters zodat ook jouw voeten aanbeden worden, net zoals de zon.

  Of denk je bij gele schoenveters eerder aan oorlogsschepen, aan de lichtstralen die als een gouden pantser de bovenkant van je voeten beschermt en waardoor een intense helderheid wordt gecreëerd, zodat je de hele wereld aankunt?

  Met gele schoenveters in je schoenen zal iedereen vol ontzag naar je voeten staren en een oorverdovend geklap zal uit de kamer opstijgen als je binnengelopen komt. 

  Grauwe schoenveters maken mensen depressief. Lichte schoenveters in een gedempte kleur zijn saai. Je schoenen hebben grandeur nodig en grandiozer dan met gele schoenveters zullen je schoenen heus niet worden.


  Beoordeel
  Model: 4M-Round-Yellow
  Breedte: 4mm
  Worden vaak in laarzen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat