• Fluo-oranje OFF-WHITE Schoenveters

  7,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Oranje OFF-WHITE schoenveters

  Deze "OFF-WHITE" replica schoenveters in oranje, geven een goede touch aan elke sneaker in uw kledingkast. Voor ultiem genot kunnen ze gekoppeld worden aan elke Air Max, Jordans en prestos. Deze veters hebben dezelfde kleur die de orginele Off-White Nikes "The Ten" Air presto packs hadden. Deze zijn ook geschikt als vervangende schoenveters voor uw Off-White schoenen. 

  Maakt een Paar Air Max Compleet

  Virgil Ablohs "OFF-WHITE" veters werden iconisch met de "The Ten" collectie, waar men de kans kregen om een hoge kwaliteit sneaker te krijgen op de manier die de klant wilde. Zelf als u niet een van de gelukkige was om een "OFF-WHITE" Nike sneaker te vinden, bieden we u nog steeds de kans aan om de sneaker te stijlen zoals het vroeger kon! 

  De Beste Schoenveters Online, Gegarandeerd

  We zijn trots op de hoogste kwaliteit OFF-WHITE gestijlde schoenveters, welke het dichtst bij de authentieke veters zitten, zonder de hoge prijskaart. Als u niet helemaal tevreden bent over uw veters, geven we u een vergoeding zonder vragen en zonder retour van de veters! Bestel vandaag nog risico vrij!

  Beoordeel
  Model: off-white-neonorange
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat