• 2020+ verkocht

  Platte donkerblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ben je ooit al eens hopeloos op zoek geweest naar de perfecte schoenveters alsof je leven ervan af hing? Voel je een innerlijke rust, zodat je je zelfs niet meer kan herinneren wanneer je voor het laatst boos was? Ooit al eens een boeddhistisch klooster bezocht en er uiteindelijk zeven maanden verbleven?

  Als je een van deze vragen positief kunt beantwoorden, dan hebben wij voor jou de ideale schoenveters. Je bent duidelijk een sereen iemand die graag over het leven nadenkt en bij wie vrienden rust vinden als ze de stormen van het leven doorstaan. Je persoonlijkheid staat dan ook voor alles wat de kleur donkerblauw voorstelt: betrouwbaar, intens en idealistisch.

  Onze klassieke platte donkerblauwe schoenveters sluiten perfect aan op je rustige karakter. Ze stralen kracht uit als dit nodig is, maar staan net zo goed voor rust en kalmte. Kortom, ze doen het goed met om het even welke schoenen.

  Wijsheid betekent gelijk ook verantwoordelijkheid en met de kleur donkerblauw wordt dit bevestigd. Deze schoenveters bieden dan ook de perfecte balans van gerespecteerd worden en het leven nemen zoals het komt. Ze zijn als het ware jouw oase in een droge woestijn. Ze breken door alle herrie heen en zorgen ervoor dat ook dromers serieus genomen worden. Donkerblauw geeft diepte aan het leven en dit kan je bij ons al voor slechts 3,99 Euro krijgen.

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-NavyBlue
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat