• 3150+ verkocht

  Platte zwarte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Eenvoud betekent klasse en dat is precies wat onze platte zwarte schoenveters uitstralen. Eenvoud staat echter niet synoniem voor alledaags of saai. Het bekent dat je blaakt van zelfvertrouwen en stevig in je schoenen staat. Kies gerust voor een kleurrijke outfit, maar geef je schoenen met zwarte schoenveters dat belangrijke eenvoudige accent. Om klasse uit te stralen hebben je schoenen echt niets meer nodig.

  Veel mensen zijn ervan overtuigd dat kleurrijke schoenveters spreken, maar vaak is het net de stilte die ons het meeste vertelt. Waarom schreeuwen als je net zo luid kan fluisteren? Klassieke zwarte schoenveters zijn subtiel in hun eenvoud en zorgen voor een verrassend effect. Vergelijk het gerust met een taart in het gezicht van een acteur tijdens een stomme film. Met zwarte schoenveters ontdek je het beste van twee werelden.

  Zwarte schoenveters in witte sneakers? Geen probleem. Onze platte zwarte schoenveters contrasteren prachtig en op een subtiele manier met witte schoenen. Zwarte schoenveters in zwarte sneakers? Ook geen probleem. Deze schoenveters vormen een prachtig geheel met zwarte schoenen zodat ze de aandacht krijgen die ze verdienen.

  Een prijs kleven op al deze voordelen is moeilijk en stijl is onbetaalbaar. Toch hoef je voor de klasse die onze zwarte schoenveters uitstralen helemaal niet diep in je portemonnee tasten. Voor slechts 3,99 Euro koop je deze schoenveters al aan. Meer dan de moeite waard, toch?

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-Black
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat