• 1070+ verkocht

  Platte roze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Roze is echt niet alleen meer een kleur exclusief voor kleine meisjes of opzichtige dames.  Ook mannen kunnen nu onze roze schoenveters met trots dragen. Roze is een veel krachtiger kleur dan de meeste mensen denken.

  Maar wat vertellen roze schoenveters nu precies over diegenen die ze dragen? De meeste mensen die gaan voor roze schoenveters hebben een heel toegankelijke persoonlijkheid. Het zijn het soort vriendelijke vreemdelingen die verdwaalde toeristen graag de weg wijzen. Dragers van roze schoenveters maken meestal makkelijk vrienden en blijven deze eeuwig trouw. Het wijst op de generatie die opgroeide in de jaren negentig en daar bijzonder trots op is. Roze schoenveters worden gedragen door mensen met een gevoelig kantje die helemaal niet verlegen zijn om dit de wereld om zich heen duidelijk te maken.

  Roze schoenveters staan ook voor zelfvertrouwen. Deze kleur wordt maar al te vaak onderschat waardoor mensen die roze schoenveters dragen meestal alle verwachtingen overtreffen en hun hele omgeving verrassen. En wie droomt hier niet van?

  je snapt het waarschijnlijk al: eenmaal je je schoenen uitgerust hebt met roze schoenveters, dan stap je nooit meer alleen. Als je roze schoenveters combineert met witte sneakers dan krijg je het mooiste resultaat. Eenvoudige combinaties doen het immers altijd opperbest!

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-LightPink
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat