• 470+ verkocht

  Platte lichtblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Schoenveters hoeven geen schreeuwerige kleuren te hebben om je outfit te laten opvallen. Soms kunnen ze de slagroom of zelfs de kers op de taart zijn. Ben je op zoek naar schoenveters die deze ‘finishing touch’ geven aan je outfit, zoek dan niet verder. Met onze platte lichtblauwe schoenveters werk je je outfit tot in de puntjes af!

  Lichtblauw is een delicate kleur voor fijngevoelige zielen. Net daarom zijn ze zo geliefd bij bezoekers van verfijnde espressobars, gevoelige kunstenaars en musicalliefhebbers. Het zijn schoenveters voor romantische dromers en idealistische zielen. Ze brengen je een stapje dichter bij je creatieve dromen en doelstellingen.

  Onze lichtblauwe schoenveters zijn het geruststellende gefluister en de vertrouwde omhelzing die je nodig hebt als het je even tegenzit. Ze laten je geloven in jezelf en geven je een innerlijk zelfbewustzijn dat maar weinig andere kleuren je kunnen bieden.

  Laat je dus niet misleiden door hun gereserveerde uiterlijk. Deze schoenveters zijn bescheiden, maar veerkrachtig en perfect voor diegenen die begrijpen dat een stille tocht je veel verder brengt dan een schreeuwerige reis.

  Houd het vooral eenvoudig met deze lichtblauwe schoenveters. Je combineert ze het best met klassieke kleuren, met wit of grijs voor een subtiele maar bijzonder elegante outfit.

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-LightBlue
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat