• 3580+ verkocht

  Platte witte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Elke ervaren schoenveterexpert zal het beamen: witte schoenveters doen je afgedragen sneakers weer stralen. Wil je je sportschoenen een frisse look geven, ga dan voor onze witte platte schoenveters. Witte schoenveters staan niet alleen voor bescheidenheid, maar ook voor netheid. Ze worden beschouwd als klassiekers onder de schoenveters en zijn onmisbaar in elke schoenenkast. Frisse, witte schoenveters zullen je ongetwijfeld doen terugdenken aan je kindertijd toen je zo trots was op je eerste echte sportschoenen.

  Je snapt het waarschijnlijk al: witte schoenveters zijn tijdloos. Ze doen het goed bij zowel een klassieke, sportieve of moderne stijl en staan netjes en fris bij elke outfit. Onze hedendaagse maatschappij kan behoorlijk hectisch zijn en dan is het fijn om te kunnen rekenen op stabiliteit. Zo zakt de grond nooit onder je voeten vandaan.

  Witte schoenveters geven je niet alleen dat vertrouwde gevoel, maar laten je ook schitteren in stijl. Ze doen het goed bij om het even welke kleur schoenen. In combinatie met zwarte, blauwe, rode of om het even welke frisse kleur schoenen zorgen ze voor een prachtig en fris contrast. Je schoenen een frisse uitstraling geven kan voor minder dan 4 Euro. Klaar voor een oogverblindende look?

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-White
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat