• 1640+ verkocht

  Platte lichtgrijze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Misschien verwacht je het al: onze lichtgrijze schoenveters hebben heel wat eigenschappen gemeen met onze donkergrijze exemplaren. Lichtgrijze schoenveters stralen niet alleen kracht, maar ook een bepaalde mysterie uit. Als mensen deze schoenveters eenmaal opgemerkt hebben, blijven ze erdoor gefascineerd. Lichtgrijze schoenveters hebben een verrassend effect. De meeste mensen gaan ervan uit dat deze eerder saai zijn, maar een wat diepere kijk op deze kleur onthult het tegenovergestelde.

  Niet wie het luidste schreeuwt krijgt alle aandacht, maar naar wie het meeste te vertellen heeft wordt geluisterd. En dit is nu precies de essentie van lichtgrijze schoenveters. Mensen die deze kleur verkiezen boven andere kleuren begrijpen het belang van de fijngevoeligheid die deze schoenveters uitstralen.

  Onze lichtgrijze schoenveters houden het midden tussen een eenvoudige witte en een harde zwarte kleur. En dit is nu precies de reden waarom deze schoenveters je schoenen een fijngevoelige uitstraling geven. Ze laten geen harde, maar een onvergetelijke indruk achter.

  Meteen als je de kamer binnengestapt komt, zal deze in een mysterieuze sfeer gehuld worden. Draag deze lichtgrijze schoenveters in combinatie met blauwe, zwarte, paarse, oranje, rode of om het even welke kleur schoenen. Onze lichtgrijze platte schoenveters zijn bijzonder veelzijdig. Je zult er ongetwijfeld heel veel plezier aan beleven!


  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-LightGrey
  Elasticiteit tot 16%
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat