• 690+ verkocht

  Platte felroze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Wat? Meen je dat nou? Heb je hier echt goed over nagedacht?

  Met felroze schoenveters staat je heel wat te wachten. Helemaal niet zo slecht, want dat maakt het leven net zo spannend. Met felroze schoenveters valt niet te sollen. Iemand die deze schoenveters draagt, weet van aanpakken. Klaar om je schoenen uit rusten met deze felroze schoenveters en hier ook de gevolgen van te dragen. Zet je maar alvast schrap!

  Oké, we geven het toe: deze schoenveters zien eruit alsof iemand ze in een nucleaire kernreactor liet vallen. Vind je dat deze er wat uitzien als een mislukt wetenschappelijk experiment? Wij helemaal niet! Volgens ons zijn ze het ultieme bewijs van creatieve genialiteit. In het leven gaat het erom alles in een bepaald perspectief te plaatsen en dit is met de kleur van deze schoenveters niet anders. De meningen over je schoenveters zullen verdeeld zijn, maar dat risico moet je erbij nemen.

  Dit alles leidt tot een overduidelijke conclusie: er is lef voor nodig om deze schoenveters aan te trekken. Dragers van felroze schoenveters zijn onbevreesd, uitbundig en helemaal niet verlegen om de aandacht te trekken. Ben je ervan overtuigd dat deze felroze kleur iets voor jou is? Voor slechts 3,99 Euro kan je al deel uitmaken van dit select publiek.

  Onze felroze schoenveters kun je perfect combineren met zwart, wit of grijs of met om het even welke kleur die deze bijzondere schoenveters laten spreken.

  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-HotPink
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat