• 1400+ verkocht

  Platte gele schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  We begrijpen maar al te goed dat de perfecte schoenveters vinden voor je schoenen uren of zelfs dagen kan duren. Soms kan dit een heel moeilijke beslissing zijn. Maar alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen, de ideale combinatie vinden en eventuele kleurconflicten daadwerkelijk zien kan niet iedereen. Sommige mensen zijn alleen op zoek naar schoenveters die schreeuwen: “Hier ben ik dan! Tijd voor een feestje!” Zij houden het dan ook vaak bij gele schoenveters.

  Met felgele schoenveters zit je meteen goed. Iemand die deze schoenveters draagt gaat niet naar een feestje om stil in een hoekje te gaan zitten. Dragers van deze schoenveters brengen een feestje tot leven en het zijn precies deze schoenveters die je tot in de vroege uurtjes op de dansvloer zult zien schitteren.

  Snap je het al? Met onze platte gele schoenveters trek je alle aandacht, om het even met welke kleur je ze combineert. Wij raden je echter aan ze met witte, rode of groene schoenen te combineren. Draag je ze in zwarte schoenen, dan ben je natuurlijk de hommel van het feestje.

  Als wij onze ogen sluiten en denken aan onze platte gele schoenveters, dan zien we zonneschijn, ijsjes en lachende gezichten. Kortom, alles waar een mens vrolijk van wordt. Bij de aankoop van een paar gele schoenveters kunnen wij helaas al dat moois er niet bijleveren. Toch neem je met het dragen van onze platte gele schoenveters al een stap in de richting van een vrolijker bestaan.


  Beoordeel
  Model: 8M-Flat-Yellow
  Breedte: 8mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Elasticiteit tot 16%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat