• 690+ verkocht

  Ovalen felroze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Je sportschoenen vragen om felroze ovalen schoenveters

  Vandaag de dag zou elke sporter een paar sportschoenen in de kast moeten hebben met onze krachtige felroze ovalen schoenveters. Niet alleen werden deze schoenveters speciaal vervaardigd om je in korte tijd het perfecte figuur voor de zomer te bezorgen – dankzij hun uitstekende kwaliteit, flexibiliteit en comfort – ze zien er ook fantastische uit.

  Bekijk de schoenveters die je nu in je schoenen draagt eens goed. Komaan, echt? Gooi deze exemplaren maar gauw in de prullenbak. Onze schoenveters zijn stukken beter. Punt. 100%.

  We zijn geneigd om jou nu al te vragen om het wat zachter aan te doen. Er wonen hier kinderen en de snelheid die je met deze schoenveters kan bereiken houdt een groot veiligheidsrisico in. Geef toe: als de luiken al van de ramen geblazen worden wanneer je voorbij gerend komt, dan is dit toch behoorlijk zorgwekkend. Houd hiermee dus zeker rekening als je diverse wereldrecords wilt verbreken.

  Niet alleen zal jij onder de indruk zijn van hoe je schoenen er met deze schoenveters uitzien, ook toevallige voorbijgangers zal deze schoonheid opvallen. Met deze schoenveters zet je je uitbundige persoonlijkheid extra in de verf.  Ze fleuren een paar sneakers meteen op en als deze al een patroon hebben met een vleugje roze, dan zou het zonde zijn om deze exclusieve uitstraling niet extra te benadrukken.

  Samengevat: met felroze schoenveters presteer je niet alleen beter, je ziet er ook geweldig uit tijdens het sporten.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-HotPink
  Breedte: 6mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Elasticiteit tot 15%
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester