• 280+ verkocht

  Ovale paarse schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ovale paarse schoenveters geven je extra kracht

  Met ovale paarse schoenveters treed je de sportschool binnen als een echte royalty – dit zijn niet alleen schoenveters van wereldklasse, deze stralen deze klasse ook meteen uit.

  Paars is een perfecte combinatie van rood en blauw en voor atleten heeft dit bijzondere voordelen. Paars heeft zachtere eigenschappen dan het agressieve rood. Een blik op je schoenen zal je hartslag meteen stabiliseren. Paars daarentegen valt beter op dan blauw. De kans is dus groot dat je concurrenten afgeleid worden door je paarse schoenveters, wat hen de race kan kosten.

  Ovale paarse schoenveters geven zowel lichaam als geest kracht. Je stapt vol vertrouwen de sportschool binnen omdat je weet dat je er stralend uitziet en optimaal zal presteren. Wist je trouwens dat sommige van onze klanten deze ovaleschoenveters als een deel van hun sportuitrusting beschouwen en dat ze zonder deze niet meer kunnen trainen?

  Welk voordeel je ook van deze kwaliteitsvolle schoenveters ondervindt, ze dragen bij tot een aangenamere sportroutine, wat je snelheid ook is.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-Purple
  Breedte: 6mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Elasticiteit tot 15%
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester