• 250+ verkocht

  Ovale roze schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Roze ovalen schoenveters verlichten de sportschool

  Onze roze ovalen schoenveters werden speciaal ontworpen om jouw sportschoenen een aanzienlijke meerwaarde te geven, zowel wat stijl als prestaties betreft.

  Roze kan zowel vredig en schattig zijn als gedurfd en opwindend. Alles hangt af van de kleur waar je ze mee combineert. In combinatie met wit creëer je een toegankelijke look waarmee je zal kunnen rekenen op het gezelschap van andere sporters.

  Je zal echter waarschijnlijk zelf het tempo willen bepalen. Deze schoenveters werden speciaal ontworpen voor hardlopers. Helaas heeft niet elke sporter een paar roze schoenveters en de reden waarom we deze aanbevelen is dan ook dat zoveel mogelijk mensen onze klanten zouden kunnen bijhouden.

  Roze schoenveters combineren met donkere kleuren, zoals zwart en paars, is een positieve en gedurfde keuze. Als je ze draagt in sportschoenen met een zwart en paars patroon, dan kan je rekenen op heel wat nieuwsgierige blikken. Mensen zullen proberen te weten te komen wat je tijdens het weekend beleefd hebt.

  Vertel het hen niet. Mysterie is immers veel opwindender dan waarheid.

  Wat echter helemaal geen mysterie is, is de reden waarom je veel harder gaat rennen en je snel overtollige kilo’s kwijtraakt. Met onze schoenveters ontwikkel je in no time een perfecte six-pack en worden je buikspieren zo hard dat je er de hevigste stoten kan mee opvangen.

  Roze ovale schoenveters zijn precies wat je nodig hebt. Ben je klaar om hun kracht te ervaren?


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-LightPink
  Breedte: 6mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Elasticiteit tot 15%
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester