• 670+ verkocht

  Ovale rode schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Met rode ovalen schoenveters kan niemand je nog bijhouden

  Atleten en sporters, rode schoenveters zijn precies iets voor jullie. Pas echter goed op want eenmaal je ze hebt vastgemaakt krijg je meteen een energiestoot! Met rode ovalen schoenveters ondergaan je schoenen een ware transformatie. Ze beschikken over bijzondere eigenschappen waardoor je beter zal presteren. 

  Het zou ons trouwens helemaal niet verbazen mochten deze schoenveters op professioneel niveau gediskwalificeerd worden wegens ‘oneerlijke competitie’.

  Met deze schoenveters zien je voeten eruit als knalrode sportwagens. Koop je deze schoenveters om je rivalen een stapje voor te blijven, houdt er dan rekening mee dat je niet alleen uitzonderlijke prestaties zal leveren, maar dat de concurrentie zich behoorlijk geïntimideerd zal voelen. Rode schoenveters door je schoenen rijgen is net als de motor van een sportwagen starten op een racebaan. Het laatste wat de toeschouwers te zien zullen krijgen, is de stofwolk die je achterlaat.

  Maar bereik je met deze schoenveters ook een zodanige snelheid waarmee je over het water kan racen? We raden nu niet meteen aan om dit uit te testen, maar mocht je dit kunnen dan zou ons dat helemaal niet verbazen. In feite is het heel goed mogelijk dat je zo snel over een meer raast dat je dit helemaal laat verdampen.

  Rode ovalen schoenveters zijn ware klassiekers.

  Ze geven je voeten extra kracht zodat je in een recordtempo de eindstreep bereikt.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-Red
  Breedte: 6mm
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Elasticiteit tot 15%
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat