• 520+ verkocht

  Ovale oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus

  Met oranje ovale schoenveters sport je in een sneltempo

  Oranje ovale schoenveters zijn net als race-strepen op je sportschoenen. Ze zien er echter niet alleen prachtig uit, ze dragen ook bij tot een hoger comfort.

  Denk vooral niet dat onze schoenveters gewoon decoratie zijn. Degene die standaard bij je schoenen geleverd werden zijn dit wel. Dure schoenen kopen en deze combineren met saaie schoenveters is net als een duur pak kopen en dit combineren met een afgedragen das. Dit ziet er niet alleen verschrikkelijk uit, het is ook behoorlijk dom.

  Deze schoenveters geven sportschoenen een boost. Ze maken het verschil tussen een doordeweekse dag en het vestigen van een persoonlijk record. Door hun flexibiliteit, veiligheid en kracht zijn ze zowel voor buitensporten als indoor activiteiten geschikt.

  Men zou kunnen stellen, en dat doen we trouwens ook, dat ze atleten beter laten presteren.

  Heel wat mensen denken dat de kleur rood staat voor vuur. Maar wie ooit in intense vlammen heeft gestaard, weet dat de ware kleur van het vuur angstaanjagend oranje is. Het enige wat intenser is dan deze kleur? Jouw sportprestaties!

  Je zal sneller calorieën verbranden dan om het even wie in de sportschool en je persoonlijke trainer zal er jou van verdenken dat je ook zonder hem traint.

  Met onze oranje ovale schoenveters zal het bovendien helemaal niet lang duren voor je zelf trainer wordt en je ex-trainer bewonderenswaardig staat toe te kijken. Laat met deze schoenveters iedereen zien tot wat je in staat bent.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-Orange
  Breedte: 6mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Elasticiteit tot 15%
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester