• 980+ verkocht

  Ovale marineblauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Langer voor laarzen » Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Neem een duik in het onbekende met marineblauwe ovale schoenveters

  Marineblauwe ovalen schoenveters werden speciaal ontwikkeld voor koplopers. Het is dan ook geen toeval dat ze dezelfde blauwe kleur hebben als de hemel bij het aanbreken van een zonnige dag. Je dagelijkse rondje rennen zal met deze schoenveters een stuk aangenamer verlopen.

  Dit betekent niet dat deze schoenveters je sneller maken. Ze vullen echter wel je snelheid aan met een uitzonderlijke flexibiliteit, een optimale wrijving die ervoor zorgt dat je schoenveters nooit loskomen en een duurzaamheid die je als het ware verandert in een goed geoliede machine die maar blijft doorgaan.

  Om het eenvoudig uit te drukken: je wordt onoverwinnelijk en dit is eigenlijk nog een understatement!

  Deze schoenveters geven je nooit eerder geziene stijl in om het even welke combinatie: ze contrasteren mooi met lichte en heldere kleuren en gaan helemaal op in schoenen met een donkere kleur. Hebben je sportschoenen een kleurrijk patroon, zoals tegenwoordig helemaal in is, dan kan je rekenen op heel wat goedkeurende blikken. Zie hen staren en glimlachen; ze kijken je vol bewondering aan. Een goed gevoel, niet?

  Je concurrenten zullen je echter niet zo bewonderenswaardig aankijken. Zij zullen vooral afgeleid worden door je uitzonderlijke prestaties en de bijzondere schoenveters die deze mogelijk maken. Stel je hierbij ook even in hun plaats: op aandacht zullen zij niet meer hoeven te rekenen, deze gaat immers volledig naar jou en je unieke schoenveters.

  We willen jou helemaal niet uitdagen om onbekende bestemmingen te verkennen; met onze marineblauwe schoenveters gaat dit van zelf.


  Beoordeel
  Model: 6M-Oval-NavyBlue
  Breedte: 6mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Elasticiteit tot 15%
  Worden vaak in sportschoenen gedragen
  Vervaardigd uit kwalitatief polyester