• Elastische platte witte schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen

  Uitverkocht

  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Boost je levensstijl met witte, elastische, platte veters zonder strik.

  Deze witte, elastische, platte veters zonder strik zijn ideaal voor iedereen. Voor volwassenen die een relax momentje nodig hebben, actieve kinderen of voor iedereen die een pauze wil nemen van veter strikken. Voel je comfortabeler, verwijder dit extra klusje uit je dag, buig niet langer je rug en heb geen last meer van loshangende schoenveters. Wat is de toekomst van schoenveters? Geen knopen. En daar komt nog eens bij dat je kan genieten van duurzaamheid en een stevige pasvorm. 

  De gemakkelijkste manier om je veters nooit meer te hoeven strikken. 

  Als je de elastische, platte, veters zonder strik ontvangt, kun je de veters simpelweg aanbrengen zoals je dit met gewone veters doet. Behalve het feit dat je het meer één keer hoeft te doen. Leg knoopjes, of knip de overgebleven stukken veter af, waarna je de bijgeleverde sluitingen aanbrengt. Hierna blijven de veters altijd hetzelfde en zul je iedere dag van het gemak genieten. 

  Bespaar zeeën van tijd.

  Wist je dat mensen tot een maand van hun leven kunnen besteden aan het strikken van hun schoenveters? Denk aan alles wat je kunt doen met deze tijd en bedenk dan dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over rafels, strikken of het in de knoop raken van je veters. Je zult geen andere veters kunnen vinden met deze vele functies of van dit geweldige kwaliteitsniveau. De veters zullen langer mee gaan dan je sneakers. 

  Ontgrendel je creativiteit door je stijl aan te passen.

  Met de beste online prijzen en de ongeëvenaarde veelzijdigheid van de kleur wit, heb je de vrijheid om je algehele look aan te passen. En omdat de lengte volledig uniek is en op jouw voeten is aangepast, kun je deze gemakkelijk verplaatsen naar andere sneakers. Het enige type schoen waar ze waarschijnlijk niet in passen zijn hoge laarzen, vanwege hun reikwijdte tot aan de enkel.

  6 Top redenen om te shoppen bij FeetUnique

  UITSLUITEND KWALITEIT VETERS – Sterke en veilige veters waar je op kunt rekenen.
  GROOT AANBOD – Leer, zonder knopen, plat, ovaal, rond, dun, kort, lang - We hebben alles.
  TEVREDENHEIDSGARANTIE – We bieden 100% Tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? We bieden een snelle en klantvriendelijke retournering - veters hoeven niet te worden teruggestuurd.
  GRATIS VERZENDING – Geen minimum bedrag - Altijd gratis wereldwijde verzending.
  100% VEILIG BETALEN –SSL-coderingsbeveiliging. Een beveiligde website met 100% veilige transacties.
  UITSTEKENDE KLANTENSERVICE – Efficiënte en snelle antwoorden + probleemoplossing > Klanttevredenheid is onze prioriteit.

  Beoordeel