• Elastische platte turquoise schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Maak prachtige slip-on schoenen met turquoise, elastische, platte veters zonder knoop.

  Met een kleur die je niet iedere dag ziet en het gemak om van iedere dag een genot te maken, zijn de turquoise, elastische, platte veters zonder knoop er klaar voor om je gedachten over schoenen te veranderen. Je hoeft niet langer op zoek te zijn naar slip-ons die je bevrijden van het iedere dag knopen leggen en losmaken van je veters. Je hoeft geen veters meer te strikken. Breng deze veters aan in ieder type schoen en maat, trek ze zo strak als je wil, bevestig de sluiting en je bent klaar om te gaan.

  Gemakkelijk aan te brengen in schoenen voor kinderen en volwassenen. 

  We verkopen geen producten met universele maten als dit niet zinvol zou zijn. Een van de voordelen van de elastische veters zonder knoop is dat ze 130% rekken, zodat iedereen zijn schoenen zo strak aan kan trekken als gewenst. Als we verschillende maten aan zouden bieden, kunnen twee mensen met dezelfde voetmaat verschillende lengtematen nodig hebben. Door naar iedereen extra lange veters te versturen, kun je de veters gemakkelijk aanbrengen en het overtollige deel afknippen.

  Geniet van kwaliteit die je schoenen voorbij leeft.

  Als je eenmaal de juiste pasvorm voor je schoenen hebt gevonden, wees dan niet bang om de veters over te plaatsen naar andere schoenen. De elastische, platte schoenveters zijn makkelijk schoon te maken en verouderen en rafelen niet zoals bij gewone schoenveters. Of je nu een athleet bent of van ontspanning houdt, deze veters stellen je nooit teleur en je kun ze keer op keer in andere schoenen gebruiken.

  De ideale stijl in je favoriete kleur.

  De combinatie van blauw en turquoise van deze schoenveters is een geweldige keuze als je wil opvallen en uniek wil zijn! Om deze reden kunnen de turquoise blauwe elastische, platte schoenveters zonder strik iedere schoen meer stijl geven.

  6 Top redenen om te shoppen bij FeetUnique

  UITSLUITEND KWALITEIT VETERS – Sterke en veilige veters waar je op kunt rekenen.
  GROOT AANBOD – Leer, zonder knopen, plat, ovaal, rond, dun, kort, lang - We hebben alles. 
  TEVREDENHEIDSGARANTIE – We bieden 100% Tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? We bieden een snelle en klantvriendelijke retournering - veters hoeven niet te worden teruggestuurd. 
  GRATIS VERZENDING – Geen minimum bedrag - Altijd gratis wereldwijde verzending. 
  100% VEILIG BETALEN –SSL-coderingsbeveiliging. Een beveiligde website met 100% veilige transacties. 
  UITSTEKENDE KLANTENSERVICE – Efficiënte en snelle antwoorden + probleemoplossing > Klanttevredenheid is onze prioriteit. 


  Beoordeel