• Elastische platte marineblauwe schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Een product dat echt zijn naam eer aan doet. 

  No-tie schoenveters zijn precies wat het zegt. Als je ze eenmaal in je schoenen hebt gezet, hoef je ze nooit meer te strikken. De rijke marine blauwe kleur is precies als op de foto. Bij FeetUnique krijg je precies wat je besteld en je tevredenheid is 100% gegarandeerd.

  Hoe werken no-tie schoenveters?

  We zenden je twee extra langen schoenveters en vier veter eindes. Alles wat je moet doen is ze inrijgen en straktrekken, de eindjes eraf knippen en de nieuwe veter eindes op zijn plek klikken en je bent klaar om gemakkelijk in en uit je schoenen te glippen. 

  Bij FeetUnique wordt niks apart verkocht. 

  We bieden no-tie schoenveters in een aantal kleuren en je kunt er een of meerdere kopen. Maar als je een paar no-tie schoenveters koopt, krijg je extra lange veters en vier veter eindes, waar geen extra aanschaf voor nodig is. 

  Waarom deze marine blauwe no-tie schoenveters?

  met marine blauwe no-tie schoenveters van FeetUnique, bespaar je morgen tijd en vandaag geld. Met goede prijzen en gratis verzending, kun je deze mate van kwaliteit en prijzen nergens anders vinden. Als je ontevreden bent, geven we je je geld terug en mag je je veters houden. Bestel vandaag nog!

  Beoordeel