• Elastische platte lichtgrijze schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Ben je veter strikken beu? Je bent niet de enige. 

  We hebben no-tie schoenveters aan onze collectie toegevoegd, omdat we het ook beu zijn om veters te strikken. Het is zonde van de tijd en al dat bukken maakt je rug ook niet beter. Het gebrek aan overtollige veters, zorgen er ook voor dat je veters niet meer los komen. Dat betekend dat je je veters maar een keer hoeft te strikken en daarna gewoon in of uit je schoenen kunt glijden.

  De beste manier om een neutrale kleur te dragen. 

  Licht grijs staat bij alle kleuren. Dat maakt het een van de veiligste opties om je sneakers te personaliseren. Maar de no-tie licht grijse schoenveters voegen meer stijl bij het verwijderen van je oude extra grote veters. Alles wat je hoeft te doen is straktrekken, de overtollige veter afknippen en de veter eindes op de plek te zetten. 

  Een pakket met alles wat je nodig hebt. 

  We bieden geen optionele toevoegingen of iets van dat aan. Alles wat je nodig hebt, komt inbegrepen in de doos: twee extra lange veters en vier duurzame veter eindes. 

  Waarom licht grijze no-tie schoenveters van FeetUnique?

  Je kijkt naar de hoogste kwaliteit veters tegen de meest redelijke prijs. Je wilt precies ontvangen wat er op de foto staat en wilt dat je no-tie veters  elke dag goed functioneren. Dat is waarom je bij Feetunique besteld, waar je tevredenheid 100% gegarandeerd is. 

  Beoordeel