• Elastische platte paarse schoenveters (zonder strik)

  5,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Rafelen of breken niet
  • Tovert elke schoen om tot een slipper
  • Strik nooit je schoenveters meer!
  • Elasticiteit levert een comfortabele pasvorm

  Paarse, elastische en platte schoenveters toveren je schoenen om tot mooie slip-ons.

  Paars is een prachtige kleur die opnieuw tot leven wordt gebracht met onze elastische, platte schoenveters zonder strik. De manier waarop het licht hen raakt versterkt jouw stijl en daarnaast hoef je nooit meer je veters te strikken. Wanneer je de veters ontvangt, trek je ze simpelweg strak tot het juiste comfort en knip je de rest af. In een fractie van tijd heb je een nieuw paar slip-ons.  De paarse, elastische schoenveters zonder strik, zijn precies wat je ervan verwacht. FeetUnique biedt de beste service, prijzen en gratis verzending. Het is simpelweg de beste keuze. 


  Veilige, Comfortable Pasvorm Zonder Falen

  De veters hebben 130% elasticiteit wat betekend dat ze uitrekken tot meer dan dubbel de lengte. Dit zorgt voor een goede pasvorm met elasticiteit en geeft geweldig comfort aan jouw voeten. The kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal verzekerd je ervan dat de paarse kleur niet zal vervagen. De veters gaan gegarandeerd langer mee dan je schoenen.


  De Standaard Maat is Perfect voor Jouw Schoenen

  Behalve in enkellaarsjes, passen de one-size schoenveters in iedere schoen. Wanneer je de veters ontvangt zul je zien dat het lijkt alsof ze te lang zijn. De reden hiervan is, dat je ze op de juiste maat af kunt stellen en de overige stukken veter af kunt knippen. Daarna zet je ze vast met de bijgeleverde sluitingen. Wist je dat je in een mensenleven een maand bezig bent met het strikken van je veters? Win nu je tijd terug ongeacht je maat. 


  6 Top redenen om te shoppen bij FeetUnique

  UITSLUITEND KWALITEIT VETERS – Sterke en veilige veters waar je op kunt rekenen.
  GROOT AANBOD – Leer, zonder knopen, plat, ovaal, rond, dun, kort, lang - We hebben alles.
  TEVREDENHEIDSGARANTIE – We bieden 100% Tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? We bieden een snelle en klantvriendelijke retournering - veters hoeven niet te worden teruggestuurd.
  GRATIS VERZENDING – Geen minimum bedrag - Altijd gratis wereldwijde verzending.
  100% VEILIG BETALEN –SSL-coderingsbeveiliging. Een beveiligde website met 100% veilige transacties.
  UITSTEKENDE KLANTENSERVICE – Efficiënte en snelle antwoorden + probleemoplossing > Klanttevredenheid is onze prioriteit.

  Beoordeel