• 2700+ verkocht

  Dunne ronde zwarte schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke zwarte schoenveters: een goede keuze

  Ronde geklede zwarte schoenveters zijn echte klassiekers. Oorspronkelijk werden deze schoenveters ontworpen voor formele schoenen, maar eigenlijk geven ze elk type schoen een elegante toets.

  Op weg naar het werk of een formele bijeenkomst? Prima! Een uitje met het bedrijf? Zeker! En wat met een huwelijksfeest? Terwijl het koppel elkaar verliefd in de ogen staart, ervaar jij diezelfde emotie bij het kijken naar je schoenveters.

  Hoeveel geef je uit aan je dassen? Stem je deze niet af op je stijlvolle schoenveters? Als je denkt dat de leidinggevenden het niet over de stijl van hun werknemers hebben tijdens een evaluatiegesprek, dan zijn deze schoenveters inderdaad misschien niets voor jou.

  Ronde klassieke zwarte schoenveters zijn zowel een veilige als een krachtige keuze. Ze staan zowel voor bescheidenheid als voor zelfvertrouwen en zijn hiermee vergelijkbaar met de kwaliteit van je schoenen.

  Je weet nooit wanneer je die ene belangrijke persoon in je privéleven of je professionele leven zal ontmoeten. Geen probleem. Met deze schoenveters maak je vast en zeker een goede eerste indruk.

  Over het algemeen gaat men ervan uit dat een eerste indruk heel belangrijk is. Maar hoe zit het met de eerste indruk van jezelf, net voor je 's ochtends de deur uitgaat? Je ziet er prima uit en alles zit goed en het laatste wat je nog moet doen is je schoenveters vastknopen. Deze laatste stap wordt maar al te vaak onderschat, maar is net zoals alle andere zaken een belangrijk onderdeel van je persoonlijke stijl.

  Het is behoorlijk moeilijk om in discussie te treden over kleur en stijl, maar iemand proberen te overtuigen van het belang van ronde klassieke zwarte schoenveters is toch meer dan de moeite waard.

  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-Black
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen