• 460+ verkocht

  Dunne ronde oranje schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke oranje schoenveters: brandstof voor je schoenen

  Ronde geklede oranje schoenveters laten klassieke schoenen opvallen. Ze worden gedragen bij aangelegenheden die er niet alleen om vragen, maar dit vooral eisen. In naam van alles wat heilig is: deze schoenveters geven je een unieke stijl.

  Je mag jezelf gelukkig prijzen dat je deze schoenveters gevonden hebt. Dit zijn prestigieuze schoenveters die speciaal werden ontworpen voor prestigieuze aangelegenheden waarbij alle ogen gericht zullen zijn op jouw schoenen. Je zal ongetwijfeld lichtbruine, beige, witte, lichtgrijze en andere gedempte kleuren zien die door eenvoudige zielen worden gedragen en dat terwijl je eigen schoenveters een positieve energiestroom door je voeten laten vloeien.

  Wedden dat het jou tot nu toe nog nooit is opgevallen hoe triest andere schoenveters er uit kunnen zien?

  De complementaire kleur van oranje is blauw in om het even welke tint. Er is een reden waarom een zonsondergang de stoerste mannen ongecontroleerd doet snikken; het contrast van blauw met oranje is immers zo overweldigend en krachtig.

  In combinatie met blauw wordt de dynamiek van oranje extra benadrukt en creëer je als het ware je eigen zonsondergang. Ook met om het even welke tinten bruin en wit en met lederen schoenen met een gele tint doen oranje schoenveters het bijzonder goed. Zwart is zoals altijd een veilige keuze en gecombineerd met grijs tot lichtgrijs staat oranje goed in elk seizoen.

  Ronde klassieke oranje schoenveters laten de wereld meteen zien hoe je je voelt en doen het goed bij elke sociale aangelegenheid.

  Je weet ongetwijfeld al dat jij de wereld om je heen kan laten stralen. Is het dan niet de hoogste tijd om ook je schoenen te laten schitteren?


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-Orange
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen