• 290+ verkocht

  Dunne ronde gele schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke gele schoenveters laten je schitteren als nooit tevoren

  Ronde klassieke gele schoenveters laten je schoenen schitteren en geven deze een tijdloze elegantie die helemaal teruggaat tot het jaar 17.000 v.Chr.

  Kan het nog tijdlozer?

  De kleur geel werd vroeger beschouwd als een kleur die de goden uit de hemel lieten neerdalen en werd vooral gebruikt om het dagelijkse leven af te beelden op de muren van de grotten nog lang voor de mens het geschreven woord had uitgevonden. Ik weet zeker dat de prachtige combinatie van geel met bruin en zwart gewoon een gelukkig toeval was.

  Iedere kunstliefhebber weet echter ook dat geel zowel een prachtige harmonie als een sterk contrast vormt met om het even welke tint paars en violet. Vraag het maar aan Vincent van Gogh. Hij was helemaal in de ban van deze prachtige kleurencombinatie. Maar wie is hij om ons kleuradvies te geven? Hij is alleen maar de meest beroemde post-impressionistische schilder aller tijden.

  Laat het licht schijnen op je schoenen. Loop een kamer binnen alsof alle lichten op jou gericht zijn en je zelfs helemaal niet met je ogen hoeft te knipperen. Ben je klaar voor de rode loper in Hollywood? Voor een zakelijke overeenkomst die je miljoenen kan opleveren? Voor een snelle rit langs de kustlijn waarbij je met je prachtig uitgedoste schoenen net iets te hard op het gaspedaal duwt?

  Geel heeft de tand des tijds doorstaan, van de grauwe wanden in de donkere grotten van duizenden jaren geleden tot de gigantisch grote discotheken met ultramoderne lichtshows en Dj’s die alle aanwezigen aan het dansen krijgen op tijdloze muziek.

  Onze schoenveters verdienen allemaal een speciaal plekje onder de zon, maar met onze gele exemplaren is het net alsof de zonnestralen van onder je enkels vandaan komen.


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-Yellow
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen