• 1430+ verkocht

  Dunne ronde blauwe schoenveters

  3,99 €
  Lengte (cm)
  Help me de juiste lengte te kiezen
  paar paar paar
  • Onze schoenveters passen door de brievenbus
  • Zitten de hele dag stevig vast
  • Rafelen of breken niet
  • Creëer een unieke look

  Ronde klassieke blauwe schoenveters zorgen voor beroering

  Met ronde klassiek blauwe schoenveters stap je een kamer binnen net alsof je over water loopt. Een wonder? Nee, helemaal niet. Het is de combinatie van het aangename comfort en de bewonderenswaardige stijl die jou dit gevoel bezorgen.

  Al vanaf het ogenblik dat deze schoenveters bij je thuis geleverd worden en je vol spanning dit nieuwe pakketje openmaakt, raak je helemaal in de ban van deze unieke schoenveters van uitzonderlijke kwaliteit. 

  Laat ze over je polsen glijden als een exclusief polshorloge en ontdek de subtiele, gedetailleerde en krachtige structuur van het vlechtwerk.

  En dan hebben we het nog niet gehad over de veterstiften (de plastic uiteinden van de schoenveters)... Voor je deze schoenveters door je schoenen rijgt, besteed dan eerst eens extra aandacht aan de veterstiften van deze diepblauwe schoenveters. Wedden dat je je afvraagt waarom je niet eerder voor deze schoenveters hebt gekozen? Laten we eerlijk zijn: goedkope plastic schoenveters zijn alleen geschikt als een last-minute verjaardagscadeautje voor iemand die je nauwelijks kent en niet om in je favoriete schoenen te dragen.

  Of je nu ieders ogen in een zee van jaloezie wilt laten zwemmen door deze schoenveters te combineren met een prachtig blauwe smoking, of als je deze gebruikt om die finishing touch toe te voegen aan je outfit waarmee je op sollicitatiegesprek gaat voor die welverdiende promotie, ronde geklede blauwe schoenveters zullen je zeker niet teleurstellen.


  Beoordeel
  Model: 3M-Classic-Blue
  Dunne wax-laag
  Vervaardigd uit katoen
  0% elasticiteit
  Breedte: 2,5mm
  OEKO-TEX® goedgekeurd certificaat
  Worden vaak in klassieke schoenen gedragen